Mennyit számít a RAM mérete és sebessége a játékok futtatását nézve?
Vettem egy Radeon 5770-et, a procim egy Athlon 3500+ volt - eladtam. Veszek helyette Phenom II X4 945-öt. Tápot is vettem, de ramot csak később tudok venni.
Jelenleg a memóriák: két DDR2 512MB-os 533Mhz és egy 1GB 800Mhz. Sajna ugye most csak 533Mhz-en működnek a modulok.
A Modern Warefare teljesítménye kb 15szeresére megugrott, de Left4Dead-ben max-on 1600x1200 felbontásnál 25-35 FPS-t tudtam elérni, és ha jönnek a zombik, én meg elkezdem darálni őket akkor beszaggat. Most ez a nagyon gyenge Athlon 3500+ processzornak tudható be vagy a 2GB csak 533Mhz-én működő RAM-oknak vagy mindkettőnek?
Köszi a segítséget!
Én megpróbálnám csak az 1 Gb ram(800Mhz) használni egymagában.
(Nem igazán jó különféle RAM-okat tenni egy alaplapra.)
Ha teheted, vegyél bele még 1 ugyanilyen márkájú 1Gigás ramot,a 2 kisebbet meg add el valamelyik havernak.
4 giga az optimális, ha 4 modulból teszed össze (4x 1 gigás, persze alaplapfüggő)
4 giga felett még a wolfenstein 2009 sem használja ki teljesen a kapacitást, viszont ez alatt nem kezdenék el játszani
nekem 8GB ramom van :P (win 7 eredeti ultimate 64bit)
VGA: Ati Radeon HD 5970 2gb
Vinyó 520GB
Alaplapot nemtudom de max 32 gb ramot tud fogadni.
cpu: 3,5 Ghz 3 magos...
Monitor: 24 colos samsug. HD-s.
Games: gta 4, cod 6 mw 2, crysis 2, left 4 dead 2... nagyon megy :D mondom hamár veszek gépet akkor jót vegyek. a ház nemtudom de faszán néz ki! kékes fekete. vízhűtéses szal nem hangos. sőt eléggé halk. ^^ szeretem. :P
5970 mellé már nem 4magos proci kéne? Én nem tudom, mert annyira nem értek hozzá. Gondolom 3.5Ghz már kihatja.
Azóta már megvettem a procit, és az nagyon megdobta a teljesítmény.
Eddig még semminél nem volt gond, kivéve az NFS Underground 2-nél. Tök simán megy, de valamiért szaggat. Igaz nagyon kicsiket, de zavar.
nemtudom. nem veszek észre semmilyen hibát. 3 magos procival is töképetesen működik :)
window 7el szerintem semmi baj nincs. Nyugodtan meglehet venni. Jó kis op.rendszer :) azon gondolkozok h 4 magos procit kéne akkor venni és lehet h még jobban mennének a játékok^^
Előző.
Nem tudom mikor írtad, de már azért sok game kihasználja azt a négy magot!Sőt már nem is elég neki!
Am. a processzorod miatt lassú!Nekem két giga RAM-om van és tökéletesen fut MAX-on minden game egy Athlon II X2 250 3ghz.-mellett 1024X768-as felbontásban!Csak azok a game-ek akadoznak, amelyhez VGA kell, mert egy 9800GT nem a legjobb, mint Pl. a Just Cause 2!Na az szívja a VGA-t de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!