Szerintetek az rendetlenségnek számít, ha egy lakásban szét vannak pakolva a játékok, de egyébként minden, tiszta és rendes?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 10:16
1/9 anonim válasza:
Nálunk folyamatosan ez van. Azt mondom erre, hogy kupi van, de hát ez van, hiába pakolok össze, 5 perc múlva úgyis minden kezdődik elölről. Akkor meg minek? Napi 2x összeszedem a széthagyott játékokat, azt kész.
2/9 anonim válasza:
Szerintem egy lakás ahol élnek , ráadásul kisgyerekkel, az így kell kinézzen. Nem is szeretem az olyan tip-top kégliket amik olyanok mint egy kirakat!
3/9 anonim válasza:
Teljesen egyet értek a második hozzá szólóval.
Én is így gondolom.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó. :) Reméltem, hogy nem csak nálunk van így. :)
2010. nov. 28. 10:43
5/9 anonim válasza:
Nálunk is így van, bár most már kezd normalizálódni a helyzet. Nekem már 2,5 éves a fiam és most már kezdünk belejönni abba, hogy amivel nem játszunk, azt el kell pakolni. Bár még nem mindig pakol el maga után, de azért már többnyire rendet rak játék után a csemete.
6/9 anonim válasza:
Ahol pici gyerek van ott sosincs rend! :) ez így természetes Ha valamit a helyére raksz,mire térülsz-fordulsz...már ismét máshol van :)
7/9 anonim válasza:
Igen, rendetlen. Ha nem lenne tiszta, koszosnak neveznénk, igy rendetlennek nevezzük. Ez a definiciója.
Ez azért nem különleges egy kisgyerekes családban. Mindenki maga tudja, mennyit visel el az otthonában a rendetlenségből.
8/9 anonim válasza:
Nálunk 2 kisgyerek van, egész nap szétvannak a játékok. Nem is állok neki összepakolni mert nincs értelme, este lefekvés elött szoktam rendet csinálni.
9/9 anonim válasza:
Nálunk is mindig szét vannak a játékok! Én csak délben alvás előtt és este pakolok össze,mert nincs értelme meg akkor egész nap pakolhatnék utána :)!
Nálunk is tisztaság van de ahol gyerek van ez van... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!