Mi baja lett a notebookomnak? Megglehet meg javitani?
Figyelt kérdés
Bekapcsoltam es szepen ment ameg elkezdett villogni a kep es elsotetult a kepernyo
Van amikor mutat kepet es van amikor nem. Van amikor a kepet soteten mutassa.
De mar men akar mutatni kepet egyaltalan es a TV-re is rakotottem VGA-val de ottse mutatott kepet
Mi lehet a baja ?? Meglehet javitani?? Megeri egyaltalan??
A notbook modelle:HP NX6110
2011. aug. 27. 23:15
2/6 tamasoft válasza:
Amikor a TV-re kötötted, nyomkodtad az Fn+F4 gombkombinációt, hogy megkísérelje a képernyő átváltást a rendszer?
Ha ezen túl vagy, nagyon valószínű, hogy az integrált videovezérlő ment tönkre a laptopban.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem nyomtam semit mer mikor rakotom a TV-re es ugy kapcsoltam akor automatikusan a TV-nek adja a jelet.
Bekapcsolar utan a HDD led folyamatosan eg , maskor pedig villogott
2011. aug. 27. 23:47
4/6 tamasoft válasza:
Akkor próbáld meg, mielőtt elviszed a szervizbe. Ha úgy sem megy, akkor hardver probléma van.
6/6 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor lehet, hogy a VGA chipnél elengedett egy forrasztás. Szervizbe kell vinni, 2-3 ezer a javítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!