Mi lehet a baja a notebookomnak? (bekapcsoltam szee ment es egybol. )
Figyelt kérdés
van egy HP nx6110 es notebookom es amikor bekapcsoltam akor szepen ment majd egybolelkezdett villogni a kep(kb 1 percig) es uana elfeketedett minden.
hideg inditassal ujrakapcsoltam(lenyomtam 7 masodpercig a bekapcs gombot), majd ugyanez torten
lehet hogy a videokartya feladta a szolgalatot??
Mikor kikapcsoltam meg semi baja se volt
2011. aug. 21. 22:25
1/4 anonim válasza:
Eléggé elképzelhető, hogy videókártya, igen.
Ha garos még, akkor szerencséd van. Ha nem, akkor baj van.
2/4 A kérdező kommentje:
Ma regel eszrevettem mikor bekapcsoltam hogy haltany volt a kepernyo de ahogy elorehuztam akor fenyes lett
Lehet hogy a vezetek szakaet meg
2011. aug. 22. 09:01
3/4 anonim válasza:
Lehet, de mindenképp a videókártyához lehet köze szerintem is. NE habozz ha még garos.
4/4 A kérdező kommentje:
rajottem valamire:
ha akkurol hasznalom akor nem feketedik el a kepernyo de ha bevan teve a tolto akor igen
2011. aug. 22. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!