Mi baja a PC-mnek?
- A DVD-ROM semmit nem hajlando beolvasni.
- dog lassan kapcsol be a gep
- a billentuzet nem mukodik
- neha az eger sem mukodik
- idonkent tetu lassu a gep
- neha az explorer.exe-t be kell zarni a feladatkezeloben, majd ujra el kell inditani, hogy rendesen menjen a gepem.
- az USB-csatlakozok nagy resze nem mukodik: aramot adnak, de barmitrakotok, a gep nem ismeri fel azt.
Lehet, hogy jó lenne egy szakember által átvizsgáltatni.
Lehet, hogy csak szoftveres gond van. És megoldható egy újratelepítéssel a dolog. De lehet, hogy van valami hardverhibája. Szerintem nézesd meg szakival.
Jó kérdés. Szakija válogattja. Ha Budapesti vagy tuti, hogy majdnem 2-szer annyiba mint vidéken.
Talán 5-7 ezerből megúszod, de lehet, hogy nagyon mellé nyúltam az árral.
Szívesen segítenék, de szerintem nem tudok. Vidéki vagyok. Így nagy lehet a táv.
Jah vegyen dvd olvasót, holott egyáltalán nem biztos hogy az a hibás. Remek ötlet, gratulálok.
Kérdező: vidd el szervízbe, azért van. A távgyógyítás eleve nehéz, főleg ha nem is értesz hozzá. Nekem mondjuk nagyon gyanús az alaplap, de simán lehet a táp is akár. Vagy a windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!