Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem kompatibilis a videó...

Nem kompatibilis a videó kártya?! Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval egy INTEL D865GLC alaplapba beletettem egy Geforce4 Ti 4200 8X AGP videokártyát. Amikor indítom a gépet nem jelenik meg kép, a monitor ugyanúgy stand by állapotban marad. próbáltam a videokártya mindkét csatlakozóját de nem működik. Viszont az integrált videó kártyának a kimenetére csatlakoztatva mindig van kép. Mi lehet a baj? Hogy oldhatnám meg?
2011. aug. 24. 12:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A manualt számtalanszor végig olvastam, de ott nem ír ilyenekről, csak arról, hogy kell csatlakoztatni. :(
2011. okt. 7. 20:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ÚJ az a videokártya? Próbáld ki egy másik kártyával, vagy a kártyát tedd bele egy másik gépbe. A standby-módban villog a monitor? Ha igen, akkor hibás a kártya. Próbáld meg még alaphelyzetbe állítani a BIOS-t. Egyébként be sem kell állítani az AGP-t, mert az alaplap automatikusan beállítja magát ahhoz a videokártyához, amelyiket használod, tehát le sem kell tiltani. Nekem P3-asom van, mégsem kell állítgatni a BIOS-t.
2011. okt. 9. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!