Nem kompatibilis a videó kártya?! Többi lent.
Megpróbálnám első körben kisütni a bios-t, úgy, hogy a kártya benne van.
Amúgy komolyan nem hiszem el, hogy ilyen múzeumi tíz éves szarokat toldozgattok, amikor egy marék szarért már teljesen új gépet lehet kapni.
Első válaszoló: Kisütni a biost? :D :D
Najó, kész.
Kérdésre válaszolva:
Azért nincs kép a videókártyán, mert az alaplapod nem azt, hanem az integrált videókártát akarja használni, mivel a biosban az van beállítva. A biosban kell keresned egy olyan opciót, ahol az integrált videókártyát kikapcsolhatod.
Köszönöm a válaszod utolsó, gondoltam erre, de azt hittem, hogy automatikus ez a dolog, és az AGP-s videokártya nagyobb prioritást élvez. mármint ha betesszük a videokártyát, automatikusan letiltja a integráltat.
Utána nézek a BIOSban. :)
A BIOSban ezek az opciók vannak, ezeket állítottam be, de mégsem működik.
AGP Aperture Size
• 4 MB
• 8 MB
• 16 MB
• 32 MB
• 64 MB (default)
• 128 MB <<<<<<<ezt állítottam be
• 256 MB
Amount of system memory available for direct access by
the graphics device.
Primary Video Adapter
• AGP <<<<<<<ezt állítottam be
• PCI
Allows selecting an AGP or PCI video controller as the
display device that will be active when the system boots.
Frame Buffer Size
• 512 KB
• 1 MB <<<<<<<ezt állítottam be
• 8 MB
Controls how much system RAM is reserved for use by
the internal graphics device.
Még mindig nem akar működni a videó kártya benne, pedig kipróbáltam egy másikkal is.
Nem találtam olyan opciót a BIOS-ban ahol az integrált videokártyát le lehet tiltani (csak Onboard LAN, meg Audio letiltást). Segítsetek, hogy hozhatnám össze hogy jó legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!