Mennyi ideig használható egy laptop?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy egy 180e forint értékű laptopot kb. meddig tudnék használni? Egyetelmre, főleg grafikai programokra illetve internetezésre használnám. Ha esetleg van biztonságos márka, esetleg típus, amit ajánlanátok, szívesen fogadom az ötleteket!:)2011. aug. 23. 07:50
11/16 anonim válasza:
Nekem Acer van, 3éve nyúzom mint állat, játékokkal, cad/3dsmax, stb, semmi baja. Az viszont tény hogy egy 180k körüli gép olyan 2-3 év és elavul.
Macbook sztem egy f*szság, az apple is ahogy láttam csak 1 év garit adott, és hardveresen sem láttam túl erőseket, meghibásodni meg azok is meg tudnak ugyanúgy.
Amit én ajánlok: asztali gép.
Nálunk előbb utóbb kb mindeni eljutott oda hogy azt vett, egyrészt, egy 23" monitor sokkal f*szább mint egy laptop apró monitora, és mondjuk 180k-ból már egész használhatót tudsz kihozni és hosszabb távon is bírni fogja.
12/16 anonim válasza:
Dell Latitude 7. évét tapossa.
HDD csere, és RAM fejlesztés, meg tisztítás volt ennyi idő alatt. De akkor még nem csupa kínai cucc volt bennük...
13/16 anonim válasza:
Max 2 év, azután jönnek a problémák. Egy laptopnál a leggyakoribb probléma az alaplap hiba. Ez esetben egy esetleges fődarab csere akár 50 - 160 ezer forintba is kerülhet.
14/16 A kérdező kommentje:
Ismét köszönöm a válaszokat! Nekem olyan gépre lenne szükségem, amivel tényleg nem kell foglalkozni még 2-3év után sem. Ezek szerint ilyet nem is találok?
2011. aug. 23. 12:09
15/16 anonim válasza:
Hát...mivel eléggé vegyes a piac, és kb havonta jönnek új gépek, teljesen új alapokkal is, ezért nemigen lehet adni konkrét márkát hogy na majd ez kell neked...még a garancia sem biztosíték rá hogy jó lesz, mindenesetre tényeg minél több, annál jobb.
16/16 anonim válasza:
Grafikai programra se sauknam ki a linuxot, en is fogok hasznalni szakdogahoz biomechanikai elemzesreaacsony fogyasztasu programokat de filmekbe is hasznaltak linixot pl titanic meg schrek. Ubuntut egy pendriverol felrakod 3 perc alatt es hasznalni es konnyu. Meg nem a kukacokat hajtja a geped meg a viroid lmajomember programokathanem tiszta marad a rendszeres amit a proci megkoszon. Arrol mem is beszelve h amikor a szakdogaba beleirom hogy milyen szoftvereket alkalmaztam nem kell lathahatatlanna valnom ha tortem a szajret. Nekem lenovoz51van. Kaptam en is egyetemre. Jol fut rajta az ablakok foleg hogy amiota letoroltem asse toludom micsinaljak a kapacitassal. Jo ez tulzas de azert vannak ott ablakok hogy berepuljom rajta a sok sza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!