Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi ideig használható egy...

Mennyi ideig használható egy laptop?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy egy 180e forint értékű laptopot kb. meddig tudnék használni? Egyetelmre, főleg grafikai programokra illetve internetezésre használnám. Ha esetleg van biztonságos márka, esetleg típus, amit ajánlanátok, szívesen fogadom az ötleteket!:)
2011. aug. 23. 07:50
1 2
 1/16 anonim válasza:
Tök mindegy, h drágát veszel v olcsót, tökéletes minőségben 2-3 évig lehet hasznáni, utána az olcsóbb kipurcan, a drágább meg még elagonizál pár évig.
2011. aug. 23. 07:57
 2/16 anonim válasza:
én anno ezt 150-ért vettem(eredetileg 260 volt,csak ismerősön keresztül...),ez FujitsuSiemens,szóval nem egy húdejó Toshiba vagy Dell,de nekem megteszi. Ötödik éve nyúzom,eddig egyszer se kellett szervízbe vinni,hibátlanul működik. :) Kicsit kopott,de az csak esztétikai zavar :DD Amúgy 170-ért van egy,azt ajánlom,olyan van a tesómnak,én is olyant szeretnék majd. Lenovo z360 azt hiszem :)
2011. aug. 23. 07:59
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha vigyázol rá, akkor sok évig elmegy egy jó laptop, az enyém, az első már 8 éves és simán működik. Viszont nagyon ritkán használom, csak azért van, hogy ha valamelyikünk gépe elszállna, akkor legalább az íméleket meg tudjuk nézni rajta.

A szűk keresztmetszet ugyanis az, hogy két év múlva a programoknak már nagyobb gépigénye lesz, tehát úgyis ki kell cserélned a gépet, akkor is, ha még működik.

2011. aug. 23. 08:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Ja igen, és én minden körülmények között a dellre szavazok, amit az enyémek átélnek, az nem mindennapi, és tök jól bírják. Harmadik voltam.
2011. aug. 23. 08:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Még az érdekelne, hogy mi a véleményetek a macbook proról? Sok ismerősöm használja és nagyon dicsérik, viszont én nem vagyok benne biztos, hogy 350ezret akarok egy laptopra költeni..
2011. aug. 23. 08:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Nincs biztonságos márka, csak a drágább kategóriában bízhatsz. Fujitsuval inkább anyagminőségi hibák vannak, azt tényleg nem ajánlom. HPból sem ajánlok olcsóbbakat, sem drágábbakat. Ők minden téren elszúrnak valamit, tökmind1 mi az. Dellből csak drágábbakat, mert az alsó kategória förtelem.
2011. aug. 23. 08:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nincs szükséged macbookra.
2011. aug. 23. 08:06
 8/16 anonim válasza:
második vagyok,bocsi,későn olvastam hogy grafikai programokra kéne... Akkor neked a Lenovo nem jó szerintem... Bár mi nem ilyenre használtuk,a teszt szerint grafikailag nem valami jó :(
2011. aug. 23. 08:07
 9/16 anonim válasza:
Sógoromnak Macbookja van kb 4 éve. Az lett már annyiszor frissítve meg miegymás és iszonyatosan lassú. kb majd szétesik az egész. Nekem nagyon nem tetszik. Ráadásul Apple cuccoknál, csak az anyagot fizeted ki, de a dolgok nagy részét (amit te igazán használni akarsz) úgy kell külön megvenned hozzá. Sztem az Apple iszonyatosan lehúz.
2011. aug. 23. 08:27
 10/16 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, soha ne vegyél olyan laptopot amire csak 1-2 év garit adnak. A 3 év garis laptop a legjobb választás.Mindenképpen a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot ajánlom.Csak egy jó tanács.
2011. aug. 23. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!