Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb laptop...

Melyik a legjobb laptop ár/érték arányban?

Figyelt kérdés
Hó végén szeretnék venni egy laptopot olyan 150ezer forint körül. Az ipon.hu -n néztem utána, de akkora a kínálat hogy nemtudok dönteni. Segítségeteket kérném: legalább 2-3 gb ram, jó proci, jó videókártya,legalább 200-400 gb merevlemez, bluetooth, jó aksi és normális kinézet ami számít :)
2009. ápr. 16. 11:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a Dell-t ajánlom.Elég drága, de nem véletlenül adnak rá 3 év garanciát. Fujitsu -Siemenset az olcsóbb szegmensből semmikép.
2009. ápr. 16. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem Asus van, teljesen meg vagyok elégedve vele.
2009. ápr. 16. 12:45
 3/10 anonim válasza:
85%
Én is az Asust ajánlom. A legjobb!
2009. ápr. 16. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Lenovo Thinkpad SL széria... szerintem 200 körül, fölötte meg Thinkpad R vagy T vagy X széria
2009. ápr. 16. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
A ram nem szempont, mert házilag kb 5 perc és 7e ft a bővítés. Rendszergazda vagyok 50 munkaállomással, és 10-15 laptoppal. A dell a laptopok Mercedese. Ránézel,nem látsz semmi extrát, de amikor használod, akkor derül ki, hogy nem véletlen a karcolás mentes magnézium-ház,a pont-rugós klaviatúra,az alaplap melegedést nélkülöző elrendezése, a töltő különleges csatlakozója, ami nem megy tönkre és még sorolhatnám.Eltelik 3 év, felmész vaterára, és csodálkozol, hogy az Asusok, Acerek közben x összeget vesztettek az árukból, te meg eladod a Dellt, és veszel egy másikat minimális befektetéssel. A 3 év garancia miatt én 150e-ért a használt Delleket is átnézném.
2009. ápr. 17. 09:30
 6/10 A kérdező kommentje:

Hasonló árkategóriájú DELL és ASUS laptopot néztem:

DELL: Intel Celeron Mobil M560 2.13Ghz processzorral, 1Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 160GB merevlemezzel, FreeDOS operációs rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, Intel GMA X3100 integrált videókártyával és 4 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 4db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó.

ASUS: Intel Centrino Duo T2390 1.86Ghz processzorral, 2Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 250GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD3470 integrált videókártyával és 2 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 4db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó, bluetooth.

ok hogy minőségi, de azért a teljesítményt nézve... :-/

2009. ápr. 17. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Az első válaszoló vagyok. Nekem is Dell van és valóban jóval kevesebbet tud mint egy hasonló árkategóriás fusi, vagy toshiba, vagy acer. Én is szidom néha,mert hogy használok virtuális gépeket és az 1.6 -os cerka nagyon szenved alatt, de ha lecserélem csakis ismét DEll-t veszek helyette. Hogy miért? Mert,megbízhatóan hiba nélkül működik szemben a kollégáim Acerével, amelyek felváltva vannak félévente szervizben.
2009. ápr. 17. 14:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Megbízhatóság tényleg fontos. Nekem egyetemi évekre kell. Zenehallgatás, film, játék, programozás é még egyéb dolgok, amihez azért a teljesítmény se árt. A maximum ár pedig adott 150-160 ezer forint...
2009. ápr. 17. 17:35
 9/10 anonim válasza:
Nekem Dell studio 3515-van megvagyok vele elégedve, gyors, jó gép. Tavaly vettem 169-ért gondolom azóta lejebb ment az ára.
2009. ápr. 18. 10:53
 10/10 anonim válasza:

Hát szerintem a DELL semmiképpen sem. Volt egy régebbi T42-es IBM-em, az jó kis gép volt. Most egy DELL D630-ast nyúzok, de nem vagyok vele elégedett...

Összehasonlítás: A jó öreg T42-es az IDEs vinyójával gyorsabban felállt mint a D630-as DELL a 2 magos procijával. Pedig ugyanazok az alkalmazások és az oprendszer is.

Magas páratartalmú helyen a DELL induláskor megfagy, valamint vagy 2 órán keresztül ugrál a képernyő.

Szerintem a DELL D630- ami egy üzleti gép elvileg, egy nagy kalap szar... nem vagyok vele elégedett...

2010. aug. 26. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!