Melyik a legjobb laptop ár/érték arányban?
Hasonló árkategóriájú DELL és ASUS laptopot néztem:
DELL: Intel Celeron Mobil M560 2.13Ghz processzorral, 1Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 160GB merevlemezzel, FreeDOS operációs rendszerrel, DVD-RW meghajtóval, Intel GMA X3100 integrált videókártyával és 4 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 4db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó.
ASUS: Intel Centrino Duo T2390 1.86Ghz processzorral, 2Gb DDR2 memóriával, 15,4"-es kijelzõvel, 250GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD3470 integrált videókártyával és 2 év garanciával. WiFi: Igen, LAN: 10/100Mbps. 4db beépített USB port, webkamera, kártyaolvasó, bluetooth.
ok hogy minőségi, de azért a teljesítményt nézve... :-/
Hát szerintem a DELL semmiképpen sem. Volt egy régebbi T42-es IBM-em, az jó kis gép volt. Most egy DELL D630-ast nyúzok, de nem vagyok vele elégedett...
Összehasonlítás: A jó öreg T42-es az IDEs vinyójával gyorsabban felállt mint a D630-as DELL a 2 magos procijával. Pedig ugyanazok az alkalmazások és az oprendszer is.
Magas páratartalmú helyen a DELL induláskor megfagy, valamint vagy 2 órán keresztül ugrál a képernyő.
Szerintem a DELL D630- ami egy üzleti gép elvileg, egy nagy kalap szar... nem vagyok vele elégedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!