Mit tegyek hogy gyorsabb legyen a számitógépem? (töbi lent)
Ha ez windows 7, akkor semmit nem tehetsz. Az előbb-utóbb magától elromlik. Nekem fél évet bírt ki és már alig élt. Az XP meg a Vista azért elélt olyan 1-2 évig, ha nem lett vírusos. Nekem nem lett, csak lefagyott attól, hogy megnyitottam egy mappát.
A netbookomra előre van telepítve, starter az elvileg keveset fogyaszt és bírnia kéne mindennek (1,6 gb RAM-mal valóban kéne mennie) és a lomtárat meg a vezérlőpultot 40-70 másodperc alatt nyitja meg, s mellette se a nagy gépen, se a netbookomon nem képes normálisan törölni, meg másolni, mert 1 elemet "felfedez". Nem tudom ezt hogy csinálja, de van 200 zeném és mindig, ha megnyitom azt a mappát, akkor fél óráig keresi a zenéket. Eléggé gagyi...
- Szóval ha windows 7, akko újra kell telepíteni, ha előretelepített, akkor meg szedjed le a gyártó által hozzáadott felesleges programokat.
- Ha XP vagy Vista, akkor használj Eusing Registry Cleanert, ingyenes és jó, meg nem árt Ccleaner sem.
- Szedd le a nem használt programokat (windows 7-nél és ellenőrízd a biztonsági másolatot, ha be van kapcsolva).
- A windows 7-nél még lehet próbálni valami nagyon alapos karbantartót, mert annyi szemetet létrehoz pár hónap alatt, hogy az több mint 30gb.
Nekem (is) win7 ultimate sp1 van feltelepítve. Tavaly októberben raktam fel,"menet" közben frissítettem az sp1-re.
Nekem semmi baj nincs vele,tökéletesen működik,gyors,megbízható rendszer. (2magos procival 4GB rammal működik). Ha használ az ember megfelelő karbantartó szoftvereket akkor tökéletesen működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!