Miért ad sípoló hangot a számítógépem?
Szerintem pedig az alaplapi csipogód visíthat, méghozzá azért, mert nem működik valamelyik alkatrész hűtése így riaszt, hogy "hé b@zmeg, meleg van!".
A játék miatt vagy a processzor, vagy a videókártya hűtésére gondolok.
Persze lehet, hogy tényleg a tápdban van a bibi, ezesetben én azonnal felfüggeszteném a gép használatát és megnézetném a tápot szakemberrel, mert ha baja van a tápnak, arra rámehet a gép.
Nem írtad milyen tápod van, de ha valami ratyi Codegen/Mercury/M-Tech stb szutyok, akkor jó eséllyel szar.
Ha márkás tápod van, akkor is tönkremehet, de valszeg nem viszi magával a géped. :)
Véletlenül nem egy FSP Saga II 500?
Az FSP megbízható gyártó, de még a márkás tápok is meghibásodhatnak. Mindenképp megnézetném egy hozzáértővel a gépet további intenzív játék előtt!
Az is lehet, hogy csak olajozásra szorul a táp ventilátora, de lehet, hogy gáz van vele, ezért inkább Te ne piszkáld. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!