Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A számítógépem elég lassú mit...

A számítógépem elég lassú mit tehetek hogy gyorsabb legyen?

Figyelt kérdés
Intel Celeron CPU 2.00 GHz 352 MB RAM.Már volt újra telepítve és az sem segített rajta. Mit és miet érdemes venni hozzá hogy gyorsabb legyen?
2010. jún. 28. 13:18
 1/8 anonim válasza:
nem tudom
2010. jún. 28. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
nagyon kevés a ram.
2010. jún. 28. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
A RAM nagyon kevés. 1 gb még belecsusszanhatna mellé, akkor éreznél egy kis javulást, de az egész gép egy határ sz@r egyébként.
2010. jún. 28. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Kevés a ram.

Tartsd meg a billentyűzetet, az egeret és a képernyőt, és vegyél hozzá új gépet.

2010. jún. 28. 13:32
 5/8 czibles ***** válasza:

ha nem akarsz rákölteni, akkor csak a linux tud segíteni.

szerintem egy ubuntu is simán elfutna rajta, de ha nem akkor vannak direkt kis teljesítményű gépkre specializálódottak is (pl a Puppy linux).

2010. jún. 28. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
hát egy nagyobb RAM tényleg segitene! de a töredezettségmentesités, registry takaritás, a feleslegesen induló progik letiltása is javithat
2010. jún. 28. 15:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Töltsd le a xubuntu-t és azt rakd fel operációs rendszernek. az kifejezetten arra lett kitalálva, hogy az öreg gépeken is menjen.

[link]

Írd ki cd-re és rakd fel. Ez talán gyorsabban fut mint az XP

(Minimum system requirements

You need 192 MB RAM to run the Live CD or 192 MB RAM to install. The Alternate Install CD only requires you to have 64 MB RAM at install time.

To install Xubuntu, you need 2.0 GB of free space on your hard disk.

Once installed, Xubuntu can run with starting from 192 (or even just 128) MB RAM, but it is strongly recommended to have at least 256 MB RAM.)

2010. jún. 28. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
szentem vegyél újat. 100k körül kijön egy egész jó szentem. Persze ha 1énileg állít(tat)od össze.
2010. jún. 29. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!