Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb videókártya?

Melyik a legjobb videókártya?

Figyelt kérdés

Melyik a jelenlegi "legjobb" 6950-es 2GBos vga kártya?

Nem szeretném házilag húzni, tehát gyári OC is érdekel.

2011. aug. 7. 18:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nemmuszály most regeltem be..csakhogy tudjakmár válaszolni vkinek....xP

1 ébként nagyon szivesen....ha megvetted a kártyát akarom tudni a tapasztalataid:) amúgy mien alaplapod van?

2011. aug. 7. 19:19
 12/15 A kérdező kommentje:

Egy ASRock P67 Pro3 SE mellett döntöttem. Nem a legleg, de minden igényem kielégíti.

4 ram foglalat

2 USM3

2 sata3

nekem bejön.

[link]

Egyetlen "hibát" követtem el. 1600-as ramokat vettem, az i5-2500k pedig csak az 1333-ast kezeli. Illetve annak kezeli ezeket is.

2011. aug. 7. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem semmi gond az alaplappal...ugye mint mondtad is az igényeid kielégiti...nekem 1 gigabyte alaplapom ment tönkre 3 éve... =/ elég öreg legény volt már nagyon jol birta csakhát ugye eljárt felette az idő..=/ 1 ébként visszatérve a vidikarikra nem mindig az számit hogy hány mb os v gb-os...
2011. aug. 7. 19:28
 14/15 A kérdező kommentje:

Tudom, de ebben a kategóriában már alap a 256bit, a 800MHz, vagy a húzottaknál 850MHz, a pixelshaderben sem igazán van eltérés, akkor meg már legyen 2GB, hátha később jól jön.

Szerintem játékra ma még a procimat sem tudom kihaználni. Messze erősebb, mint ami játéknak ma kell.

a "k"-t is csak azért vettem, mert elig volt árkülönbség. Meg is próbáltam húzni, 4GHz en gyári cuccokkal, gyári hűtővel még stabil, csak aztán vissza is állítottam, mert nincs értelme.

Sőt, az Intelligent Energy Saver funkciót is bekapcsoltam. Így terheletlenül csak 1,6GHzen jár. Amit winben észre sem lehet venni.

2011. aug. 7. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
húzni sztem felesleges...mivel károsodhat a proci tölle...sőt továbbmegyek..hogyha tulhúzod a cuccot..tehát jobban mint lehetne..akkor lehet bese bootol a win és ha adsz neki több áram felvételt akkormeg a táp mehet tönkre..és az szétvághatja az egész szerkezetet...vidikarit,ramokat,vinyót,hangkártyát..még az alaplapot is...és akk lessz 1 monitorod 1 egered meg 1 billentyűzeted XD
2011. aug. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!