Melyik a legjobb videókártya?
Figyelt kérdés
Melyik a jelenlegi "legjobb" 6950-es 2GBos vga kártya?
Nem szeretném házilag húzni, tehát gyári OC is érdekel.
2011. aug. 7. 18:36
1/15 anonim válasza:
hát az 1 ik legjobb az a Nvidia Quadro Plex,de 1 ben az 1 ik legdrágább is...nagyon brutál 1 cucc
2/15 anonim válasza:
itt van egy elrettentő ár: [link]
3/15 A kérdező kommentje:
Ez nem egy tipikus 6950 :)) Azért köszi a választ. Ennyiért vidikarit még úgysem láttam :))
2011. aug. 7. 19:00
4/15 anonim válasza:
jaj bocsi nemnéztem meg hogy mit irtál..mindjárt nézek neked egy 6950-est :)
5/15 anonim válasza:
egyébként mire kellene? játékra vagy pedig más célokra?
6/15 A kérdező kommentje:
Alapvetően játékra. Nemrég beruháztam egy i5-2500k-ra, meg a hozzávalókra, alaplap, ram, stb, de nem maradt pénz vga-ra. Ezt most pótolnám. Ki is néztem egyet:
csak az a baj, MSI-ről olvasni jót/rosszat is. És kicsit elbizonytalanodtam. Talán Sapphire, vagy Asus, nem tudom....
2011. aug. 7. 19:10
7/15 anonim válasza:
ez nemrossz választás..az MSI tudtommal a teljesitményröl is és a minőségéröl is híres...lehet hülyeséget mondok de olyasmi mintha az atit és az nvidát kereszteznéd..am meg ha kifejezetten játékra kell 1 vidikari akkor általában ati kell..hogyha pedig másra akkor nvida..az nvidia hosszab életű az ati meg olyan mint 1 pörgős kutya,gyors és erős de nemfeltétlen hosszú életű ^^ :DD
8/15 anonim válasza:
most találtam 1 uj radeon-t lesdmeg [link]
9/15 A kérdező kommentje:
Kaptál két mancsot, nehogymár mindegyik kommentre adjak :))
Köszi a válaszaid.
2011. aug. 7. 19:16
10/15 A kérdező kommentje:
Hmm, nnna! Ez jól hangzik, mostmár 3! :)
Köszi
2011. aug. 7. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!