Mi a különbség a jobbos és balos fülhallgató között?
külsőre ugyan olyanok.
de amiknél néztem mindnél más a jobb és bal. pl van pár szám aminél ez nagyon látszik, mikor van egy olyan rész van épp van hogy bizonyos hangszerek csak az egyikből szólnak, meg az ének az egyikből normálisan szól, a másikból meg épp hogy csak hallani, mintha karaoke menne azon :D
az nem lehet hogy minden fülhallgatóm ugyan úgy gagyi... :D ami konkrét dolog amit észrevettem, hogy a mélyebb hangok szoktak jobban jönni a balból, a jobból meg a magasak. és az se lehet hogy a fülemmel van a baj, mert kipróbáltam mindenhogy felcserélve is, és abból is ez jött le :D
neten nem találtam erről tulajdonképpen semmit :o van aki jobban ért a fülhallgatókhoz hogy hogy működnek? :D érdekelne... :D írhatna már valaki egy normális cikket erről a wikibe is, mert az semmi amit ott találni...
a sztereóra rákeresve már találni több infót :)
de miért nem mindegy hogy a bal van a bal fülben és fordítva? :o
hogy lett ez kitalálva? :]
van valami köze az agyféltekékhez? másra nem tudok gondolni :D
"08-06 18:36" vagyok. na, hát azért, mert pl. fejhallgatóknál, egyes fülhallgatóknál úgy alakítják ki őket, hogy a bal jelzésű a bal fülbe, a jobbos a jobb fülbe illeszkedjen.
fel lehet venni fordítva is, persze, de nekem van olyan, amit nem, nem jó. egyébként meg mindegy.
http://www.youtube.com/watch?v=Qs4tNeGyTyI
na, itt pl. fontos melyiket melyik füledben hallgatod. :D
huuu nagyon jó a youtube-os :D :D :D
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!