Hogy lehet legegyszerűbben netre kapcsolni a második számítógépet egy másik szobában?
Sziasztok!
Egy barátom megkért, hogy hozzam össze neki a netet.
Nem tudja milyen szolgáltatónál van, de van egy modemje, amibe már be van kötve egy gép, és megy a net rajta rendesen. De szeretné,hogy a másik szobában lévő számítógépén is megcsinálnám, hogy tudjon csatlakozni az internetre. Én sem vagyok egy számtech guru, ezt, hogy lehetne legegyszerűbben/viszonylag olcsón megcsinálni?
Pl. hallottam, hogy vannak ilyen wifis izék, amiket be lehet dugni a gépbe, és onnantól tudja fogni a wiki jeleit. így ha veszek egy wifis rootert, akkor elvileg működne ez a megoldás? ki tudnátok fejteni,hogy tudjam , pontosan mit vegyek?
Nem igazán bízik a szerelőkben, és mondta, ha megcsinálom neki, akkor segít a vezetésleckéimben, így jó lenne, ha én bírnék vele boldogulni. :/
Wifi router, ennyi.
Attól függ, mennyit szán rá. Ha tényleg csak másik szoba (mondjuk a mellett, ahol lenne a router), akkor bármelyik jó, már 3500 ft-tól lehet kapni.
Ha esetleg több pénze van, érdemesebb nagyobb hatótávolságút, nagyobb adatátviteli sebességűt választani.
Ja, ha a másik gépben alapból nincs wifi adapter (mondjuk asztali, nem notebook), akkor abba usb-s adapter kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!