Szerintetek megvegyem ezt a számítógépet?
Processzor: Intel Core i7 920
Alaplap: Gigabyte GA-EX58-UD3R V1.6 (Crossfire)
Memória: Corsair XMS3 DDR3 Tri-kit (3x2 GB, 1600 Mhz, CL9)
Videókártya: Sapphire Ati Radeon 4870 512 MB AC Accelero Twin Turbo halk hűtéssel
Hdd: 2 darab Samsung 500 GB SATA2 és 1 darab Samsung 160 GB SATA2
ODD: LG Multi DVD-RW
Táp:Corsair TX850W
Ház: Cooler Master RC-690-KKN1-GP ház 6 db ventivel
4870 ati? az már szar.... 512 MB-ás...
a proc sebessége meg hol marad? reméld hogy 3.0 Ghz felett van
6 venti biztos halk... :D
3 merevlemez? mé nem 1 TB-s azt jó van :)
Én nem venném meg. Prociból semmi nem derül ki, lehet egy átverés az egész. Az 512 es ATI videokártya az egy kalap fos semmit nem ér. Nem tudom mennyit szánsz rá, és mennyibe kerül ez a gép, de jobban jársz, ha fel áldozol közel 100 ezret és összerakatsz egy szakembernél egy olyan gépet amit 2-3 évig ne keljen fejlesztened ha játszani akarsz. Hidd el így jobban járnál.
Azzal a 6 ventilátorral kicsit se lesz hangos sőt nagyon hangos lesz, és lehet hogy az előző tulaj annyira buherálta hogy szanaszét kell hűteni ahhoz hogy működjön, és lehet hogy már a tápja is haldoklik mert sokan ezzel a túlzott hűtéssel teszik tönkre. Persze nem minden esetben van ez így, de én nagyon kételkedek benne.
100K-ért inkább összeállíttatnék egy új gépet!!!
Minek 3 merevlemez? 7-es proci tökre felesleges!!!
Bőven elég egy 5-ös. Menj be boltba, vagy kérj meg valakit aki ért hozzá, és rakass össze egy gépet. 100ból nagyon zsír gép kijön már 1Gb-os karival is...
Szerintem, ez az én véleményen. Anyumnak 80-ból hoztam ki egy erős középkategóriás gépet, + 22 colos full HD monitorral:)))
Nem vicc, kb 3 hónapja vettük. Ha levonod a monitor árát, ami 30 volt, akkor + 50 ráfordítással már nagyon fajentos gépet lehet kihozni. És szerintem ne ATI kártyát vegyél hanem VIDIÁT. RAM-ból bőven elég a 4GB is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!