Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csinálja ezt a gépem?

Miért csinálja ezt a gépem?

Figyelt kérdés

1 hónapja vettem egy gépet és ami nagyon zavar hogy sokszor 5% cpu terhelés alatt is befagy vagy csak belassul, illetve ha kiakarom kapcsolni rávár jó 2 percet , de van mikor 3x kell a leállítás panelre kattintani hogy tényleg kikapcsoljon a gép

már mindent átnéztem hibát nem találtam én a tápra gyanakszom 400w codegen--- azért nem cseréltem még mert azt a 135w terhelést szerintem még elviseli egy ilyen is, szerintetek mi lehet a gond?

2011. júl. 28. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
mikor volt a rendszer utoljára ujratelepitve?
2011. júl. 28. 22:17
 2/3 A kérdező kommentje:
1 hónapja , mikor megvettem, de gondoltam arra is csak nem tudom újra rakni mert most meló miatt 2 percre sem nélkülözhetem ,.
2011. júl. 28. 22:18
 3/3 Szlaca78 válasza:
Ha telepakoltad programmal, ami a háttérben fut, akkor sok idő kell míg bezárja azokat. Érdemes lenne akkor leszedni amit nem használsz. Csevegők, telefonra, mp3ra másolók, letöltő programok. Ha nincs ha elejétől csinálja, lehet rossz telepítés (futottam már olyanba) illetve ha nem gyakran előfordul, akkor memória hiba is. 5% még persze kevés hozzá.
2011. júl. 28. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!