A PC-men mindig elkezd akadozni minden játék ha füst van. Mit tudok ellene tenni?
Figyelt kérdés
ne olyan mondjatok plz,hogy grafika levétel mert ha akár egy 2005-ös játékot tolok aminek 2x is meglenne a gépigénye maxon simán viszi de ha füstvan iszoinyatosan szaggat. de ha leveszem 800x600 akkor is ugyan ez az eredmény.2011. júl. 28. 20:44
1/10 anonim válasza:
te mit csinálsz hogy a szobádban füst van??
2/10 anonim válasza:
O.o Füst a szobában? Ugye nem a gép termeli?! Amúgy nembiztos, hogy a videókártyának jóttesz, tehát nemcsodálom. :D
3/10 anonim válasza:
Milyen grafikus kártyát használ?
Ott a gyenge pont...
4/10 anonim válasza:
3 lehetőség van
1: gyenge a VGA-d és nembírja a játékban a füstöt
2: ugyan ez csak a procid nembírja
3: mind2 szar ;)
5/10 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam. ha a játékban van füst.
2011. júl. 28. 20:59
7/10 anonim válasza:
lehet hogy procit is kell másikat
elözö válaszoló vagyok.
8/10 anonim válasza:
leírod a konfigodat és hogy milyen játékok nem mennek rendese?
9/10 anonim válasza:
Ez egy örökös probléma a videokártyák esetében már a kezdetektől, én is észrevettem hogy akár csúcskártyák esetében is a legtöbb játék füsteffektjei fránya lassulásokat okoz játék közben, egy jobb kártya/jobb gép nem oldja meg teljesen a problémát legfeljebb szemmel láthatóan kevésbé lassul le az ilyen effektusoktól.
10/10 anonim válasza:
Persze az is gond lehet hogy a játék túl régi a kártyádnak és nem teljesen kompatibilis minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!