Miért akadozik majdnem minden játék a gépemen? Tovább lent.
Sziasztok!
Majdnem minden játék akadozik a gépemen, de nem tudom, hogy miért. Pl: Avatar the game, Call of Duty 4, stb. Pedig egész jó gépem van szerintem, vinnie kéne.(Laptop)
Intel Core 2 Duo Processor T7700 2.4 Ghz 800Mhz FSB, 4MB L2 cache
Winyó:320GB HDD
RAM:3GB DDR2
Videó kártya: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
Ezekkel mennie kéne, főleg az avatarnak, de az is akadozik, pedig már a felbontást is állítgattam mind a kettőnél..Úgy a akadozás csökkent, de még így sem jó!Sőt...
"Videó kártya: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family "
Ez - már megbocsáss - de egy trágya, ami a videokártyákat illeti.
Sztem egyáltalán nem "trágya" az intel integrált kártya.
Tökéletesen megfelel arra, amire tervezték: FILMNÉZÉS, NETEZÉS, ALAP FELHASZNÁLÓI FUNKCIÓK, játékra ott vannak a dedikált videókártyák, Radeon/Geforce.
Sztem ez ugyanolyan hogy egy AMD Firepro vagy Nvidia Quadro profeszionális videókártyán sem játszani fogsz hanem mondjuk videóvágásra használod.
Kérdezőnek:
Cserélni nem tudod, esetleg pontos típus alapján iderítheted hogy milyen az alaplap benne, ahhoz van e csatlakozó videókártyához, és hogy van e a gyártónak ugyanebben a kategóriában videókártyával szerelt gépe.
De ezek mellett egyrészt jelentősen drága lesz, másrésztplusz költség beszereltetni...ha egyáltalán megoldható.
Max annyit próbálhatsz hogy low-ra lehúzol mindent amit tudsz.
Egyébként utolsónak igaza van.
Az Intel videokártyái a gyártó által szánt felhasználási területre jók.
Egyébként most az intel is kicsit rágyúr az erősebb megjelenítésre.
egész jó gép de a kártya miatt nem jók a játékok, és igen z Intel csak netezésre meg ilyenra gyárt videokarit és arra tökéletes:)
mondjuk én ezért (sem) szeretem a laptopokat, mert az újabbakba atomjó procit memóriát meg alaplapot raknak és legtöbbször a videokártya "csak" inteles vagy ha nem akkor meg lehet nvidia vagy akármi, ha mondjuk 100mb-os vagy kevesebb akkor a többi lehet i9-es is akkor se lesz jobb:(
egyébként nemrég vetem új gépet egy i7-essel, meg akármilyen rokonomék (van ilyen szó egyáltalán?) egy i3-as Samu laptopot és összehasonlítottam játékban, és HATALMAS különbség volt, miért? persze hogy kártya:(
na többek közt ezért is aztali PC-t vettem és nem laptopopopopot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!