Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akadozik majdnem minden...

Miért akadozik majdnem minden játék a gépemen? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Majdnem minden játék akadozik a gépemen, de nem tudom, hogy miért. Pl: Avatar the game, Call of Duty 4, stb. Pedig egész jó gépem van szerintem, vinnie kéne.(Laptop)

Intel Core 2 Duo Processor T7700 2.4 Ghz 800Mhz FSB, 4MB L2 cache

Winyó:320GB HDD

RAM:3GB DDR2

Videó kártya: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family

Ezekkel mennie kéne, főleg az avatarnak, de az is akadozik, pedig már a felbontást is állítgattam mind a kettőnél..Úgy a akadozás csökkent, de még így sem jó!Sőt...

2011. okt. 30. 13:38
1 2
 11/13 RexyBexy válasza:
Szerintem minden játéknál állítsd be a legkisebb képernyőméretre, nekem is olyan videokártya van, és 640x480-on semmi sem akadozik, próbáld ki!!
2013. ápr. 3. 03:06
 12/13 sootidance33 válasza:
én már tapasztaltam nekem ugyanigy volt windows 8.1-vel és csak úgy véletlenül rátettem a windows 7 és úgy ment mint az álom szóval vagy windows xp-t vagy 7-tet tegyél rá
2016. júl. 26. 09:52
 13/13 sootidance33 válasza:
de windows 7-ből is csak starter-t
2016. júl. 26. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!