Xp lassan tölti be a tálcát?
Az Xp-m nehezen indul. A bootolással nincs gond,3-4szer ér végig a csik és már indul is. A probléma akkor kezdődik, amikor megjelenik az "Üdvözöljük" felirat. Ez tart kb 2 percig, majd megjelenik a háttérkép kb 2 perc. És csak utánna a tálca, és az ikonok. Nem, nem akarom ujra telepíteni, és csak a szükséges programok indulnak. Tűzfal, virusírtó, helyi kapcsolat. Volt regisrty tisztítás,töredezettségmentesítés, és merevlemez tisztítás.
Van erre valami megoldás, hogy azonnal töltse be a tálcát, és az ikonokat?
Letiltottam mindent, kivéve a virusirtót, akkor is ezt csinlja. Valami más gond lesz,csak nem tudom mi.
Próbálkoztam Tune XP-vel is, de semmi.
Köszönöm,sajna ezeken a fórumokon én sem találtam semmi használhatót. Mindenki csak találgat, a probléma okoát nem fedezték még fel. Lehet driver, lehet HDD, vagy akármi.
Azért köszönöm, hogy utánna néztél!
"Ivn hozzászólása danidoki1980 (13:15) részére előzmény | privát | 2005.05.22. 14:38 | válasz
Szerkeszd meg a Boot.ini-t a C meghajtón (rejtett).
A /fastdetect után írd be, hogy: /sos
A következő újraindításnál nem a kék bitkolbász fog fogadni, hanem egy "beszédesebb" képernyő. Így kiderítheted, hogy éppen minél időzik olyan sokat."
Most nézem, kicsit félreérthető a dolog. Nem a programokat tölti be lassan, hanem magát a tálcát.
Ha már megjelenik a tálca, akkor kb 15mp, és fennt van minden. A gond az "Üdvözöljük" és a tálca megjelenéséig eltelt idő. Én ezért az explorer.exe fájlra gyanakodom, hogy ott nem stimmel valami. Próbáltam neki magasabb prioritást adni, de mindig visszaáll normálra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!