Packard Bell EASYNOTE ML65-ösön nem működik a WiFi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
win 7 ultimate 64 bit2011. júl. 26. 11:53
1/6 anonim válasza:
Telepíts fel másik drivert.
Barátnőm évekig usb-s wifivel mászkált, mondván, hogy rossz, egyszer ránéztem, kicseréltem a drivert, azóta jó.
2/6 A kérdező kommentje:
megpróbáltam egy drivert de nem akar így sem menni. nekem is a barátnőmnek kéne XD
2011. júl. 26. 12:04
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy sok rá az Ultimate 64 bit? 64 bitre van driver? Én 32 bites lite-ot tettem rá, és válogathattam a driverekből.
4/6 A kérdező kommentje:
lite? az milyen?
2011. júl. 26. 12:09
5/6 anonim válasza:
Butított home, ki vannak szedve a felesleges dolgok, és az alapértelmezett beállítások is jobbak (kevesebb dolgot kell letiltani telepítés után :D). 1 giga rammal is tökéletesen fut, 1 giga ramon is csak annyit eszik, mint az XP, üresjáratban 400 mega alatt van.
Privátban küldök linket.
6/6 A kérdező kommentje:
jaa hogy home premium. éértem :D köszi, mindig tanul valamit az ember. feltettem egy drivert ami win7 64 bithez jó bármelyik fajta windows 7 hez és érzékelt a városban egy hot spot wifit (ÁrkádPécs) de az itthonit azt meg nem pedig egyszerre ugyanott 3 wifis cucc (teló,gép,laptop) is rajta volt a wifin. :( pedig a városi wifit meg látta...
2011. júl. 27. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!