Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb Intel Core vagy...

Melyik a jobb Intel Core vagy AMD? NVidia vagy ATI?

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 23:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Melyik árszinten, milyen célra?
2011. júl. 25. 23:39
 2/18 anonim ***** válasza:
Játékra a AMD-t dicsérik vidikari meg NVidia (nekem ez vált be)
2011. júl. 25. 23:47
 3/18 A kérdező kommentje:

Jatekra kell de az ilyen ujabbakra.

Assassins Creed Brotherhood, Revelations.

StarCraft 2

Modern Warfare 3, Battlefield 3,Crysis 2 stb.

Szoval olyanokhoz amelyiknel egy "atomeaktor" kell.

2011. júl. 25. 23:47
 4/18 anonim ***** válasza:

Játékra a proci majdhogynem tökmindegy. Csak annyi kell, hogy kihajtsa a videókártyát.

A videókártya igazán fontos. Egy átlag felhasználónak az AMD videókártyái a legjobbak. Mindent tud, ami kellhet, de alacsonyabb a fogyasztása, és általában az ára is, mint az nVidia.

Ha a videókártyára fordítandó pénz megüti a 35 ezer forintot (GTX460-HD3850 szint), akkor mindenképp AMD, mert oda már elkél a négy fizikai mag, amit csak az AMD-től kapsz meg ennyiért.

Ha emeled a tétet (GTX570-HD6970 szint), akkor már mindenképp egy i5.

2011. júl. 25. 23:55
 5/18 A kérdező kommentje:

az utolso valaszolonak:

Miert pont egy i5?

miert nem lehetne egy 6 magos Phenom II?

2011. júl. 26. 00:26
 6/18 anonim ***** válasza:
a 6 magos az plus pont mert az tényleg jó cucc 1 ideig biztos tart viszont tényleg a videokártya a nagy dolog nameg 1 jó táp hozzá mert ahogy tervezgeted igen kell hozzá valami bivaj erős táp...
2011. júl. 26. 00:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Már gondolkodtam rajta vajon milyen lehetne egy full amd gép mármint proc, vga, chipset minden amd(vajon adna valami pluszt vagy totál semmi?!?!?!) . Nekem van intelem, amdm és jobban szeretem az amd-t.
2011. júl. 26. 00:56
 8/18 anonim ***** válasza:

22:55

35k-ért már 5850-et kapsz, az 5830 25k körül mozog.

És egy Sandy Bridge (legyen i5 2500k) jobb, mint a 6 magos AMD, hiába van "csak" 4 magja.

Azt mondom prociba inkább Intel, de AMD is ugyanúgy jó középkategóriában (alsókategóriában meg erősen jobb, csak a csúcskategóriában sosem volt első), VGA-ba meg inkább Nvidia, bár olcsóbb kategóriában meg talán inkább ATI (AMD)

2011. júl. 26. 02:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is egy intelt javasolnék, mert hűvösebb és lássukbe ha széthajtod ott már sokat számít az az 5 fok amivel egy intel hidegebb, videokártya téren nincs 100%os megoldás mindíg van amiben lassabb a ram, de gyorsabb core, és fordítva ne a tökéleteset keresd mert 1. rámenne a gatyád 2.nincs igazán.
2011. júl. 26. 07:48
 10/18 anonim ***** válasza:

02:03

"csak a csúcskategóriában sosem volt első"

Hagyjuk a hülyeséget. Athlon FX, Athlon 64, Athlon 64 X2 4xxx

Ebben a 3 szériában úgy odapirított az Intelnek a csúcskategóriában, hogy 3,8GHz-es Pentiumokat kellett versenyeztetnie a 2,4GHz-es Athlonokkal.

Most az Intel jobb ugyan ennyivel, a Bulldozer majd talán rendbe teszi a helyzetet, de a videókártya piacot pont hogy az AMD vezeti, és gyakorlatilag nem érdemes nVidiát venni.

2011. júl. 26. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!