TP-link router help!?
Ne a CD -t használd, hanem a Webes beállító felületet!
Ez a leírás végigkalauzol az összes beállításon:
Én egy TP-link TL-WR1043ND -t használok, ezzel a fekete színű D-Link DSL-360R -el. Tökéletesen működik, semmilyen extra beállítás nem kell. Így passzolom a kérdést.
Esetleg frissítsd firmware -t a routeren, úgy látom számos hibát javítottak, ami az Internet csatlakozással kapcsolatos.
Egy hete ugyan ezzel a gonddal küzdöttem!
A szolgáltató rosszul adta meg a felhasználónevet, beteloztam ez nekem segített, tedd meg teis!
A "WAN" led villog, ha rákötöd a modemet?
Nézd meg milyen kábelt használsz. Azt tapasztaltam, hogy a TP-Link allergiás a T568A egyenes kábelre, vagyis aminek mind a két vége ilyen:
A T568B egyenes kábel viszont nyugodtan használhatod, ennek mind a két vége ilyen:
Teremészestesen a kereszt kábelt (T568A <---> T568B) nyugodtan használhatod. Jobb ötletem nincs. Eddig nekem még a TP-Link mindent megosztott, ami internet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!