A dual core processzorok hány ghz et használnak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Dual core P6100 2szer 2 Ghz et használ. Legalábbis ezt olvastam. De igaz hogy ezt a teljesítményt nem éri el?. Hány ghz "működik" is. Bocsi hogy így fogalmaztam , de nem értek nagyon hozzá. Grafikai programokhoz,és játékok hoz szeretném.2011. júl. 24. 14:01
1/7 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek abszolút semmi értelme.
Nem annyit használ, hanem ekkora órajelen végzi a számításokat.
Teljesítményről meg az ég világon semmi szó nincs.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak a játékoknál ott szokott lenni hogy hány ghz kell hozzá hogy fusson. És az érdekelne hogy ez a processzor mekkora órajellel fut vagy működik vagy akármi
2011. júl. 24. 14:14
4/7 A kérdező kommentje:
azaz 4?
2011. júl. 24. 14:37
6/7 Panda Péter válasza:
az órajelek nem összeadhatók. olyan, mintha két processzorod lenne amik egymás mellett egyszerre futnak, külön-külön 2GHz-es órajelen. ha a két mag ereját az adott program ki tudja használni, akkor futhat akár kétszeres sebességgel is.
a játékok hardverigénye általában elég erős becslés, nehét ténylegesen számszerűsíteni hogy milyen processzoron fut, és milyenen nem, mivel két különböző fajta processzor azonos órajelen is lehet más-más teljesítményű (pl pentium 4 vs core2duo. azonos órajelen sokkalta gyorsabb a c2d)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Panda Péter. Már értem
2011. júl. 24. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!