Lenne egy hülye kérdésem? :D
Figyelt kérdés
van egy phenom x4 procim alap órajel 3,2 Ghz ha dolgozok a gépen a max terhelés 20-30% ha most emelem a órajelt és mondjuk 3,7Ghz járatom magonként akkor a terhelés % ban kisebb lesz ?
u.i : nem tudtok egy jó stabilitás tesztelő programot ?
2011. júl. 19. 19:55
1/4 anonim válasza:
ez tényleg hülye kérdés. kisebb lesz, de csak a %, tehát attól nem lesz jobb a cpu-nak
2/4 A kérdező kommentje:
értem, tudom hülye kérdés volt xd:D csak szeretném ha nem lenen annyira terhelve de gyorsabb is lenne.
2011. júl. 19. 20:08
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, ez a lényege a gyakorikérdéseknek.
4/4 anonim válasza:
Attól hogy fentebb húzod az órajelet, a terhelés megmarad, amíg meg 20-30%-on megy semmi baja nem lesz, igazából én laptopnál még le is húzom ha nem kell, kevésbé melegszik.
Kisebb húzás meg amúgyis felesleges, ax szebben néz ki hogy nem 3,2 hanem 3,7, de azsokat nem változtatna, max többlet fogyasztással (ami ugye több pénz) járna és némileg nagyobb melegedéssel.
Felesleges húznod rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!