Most én vagyok hülye vagy az informatikus?
Sok helyen (számomra és érhetetlenül) még mindig ilyen árban van ez a kártya. Pedig ennyiért már HD 6950-est vehetsz, ami sokkal jobb kártya.
Amúgy ha bedől egy ilyen harmat gyenge árajánlatnak, akkor távolról sem nevezném őt Informatikusnak. :)
"Mióta kell egy informatikusnak tudni, hogy melyik alkatrész hol mennyibe kerül?"
Amelyik ezzel foglalkozik, annak illik! Ha meg nem ez a szakterülete, de még csak nem is érdekli a hardver piac, akkor foglalkozzon inkább a sajátjával, és ne játszadozzon más pénztárcájával!
Szerintem jobban jársz, ha hanyagolod ezt a csávót!
Az ipon.hu -n 1800 Ft -ért összeszerelik és le is tesztelik neked. Otthon már csak az Operációs Rendszert és a drivereket kell föltelepíted, ami már nem lesz egy agyműtét.
Csak mond meg mennyit szánsz rá (kell-e monitor, billentyűzet, egér, stb.), és a pénzedből kihozzuk majd a maximumot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!