Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapból milyet (Kérdésed...

Alaplapból milyet (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )?

Figyelt kérdés

Alaplapból milyen márkájút érdemes venni?

kb mennyibe kerül egy 10es skálán 7 tudású?(átlagosnál jobb)

Ha csak win7hez mekkora ssd kell?

tápegységből a 3 legjobb márka?

optikai egység mennyibe kerül átlagosan?

vgaból 1gbos gigabyte jó?

ez a konfig egy játék gép lenne.

köszi:)

2011. júl. 19. 15:59
 1/8 A kérdező kommentje:
És monitorba az lcd vagy a led a jobb?
2011. júl. 19. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:

1. nem írtad le milyen platform

2. ne skálát írjál, hanem hogy milyen felszereltségre van szükséged

3. Win7-hez elég a 32 gigás is, de jobb, ha 64

4. Enermax, Corsair, FSP, Chieftec, ezek jók pl.

5. átlag optikai egység egy ötös, de fölösleges szerintem

6. azzal nem mondtál semmit, hogy gigabyte meg 1GB, a típusát írd

7. a led csak a háttérvilágítás típusa, attól még lehet lcd

2011. júl. 19. 16:08
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Mi az a platform?

2. Nem értek hozzá nem tudom milyen felszereltség kell. Az a lényeg hogy jól vigye a gép a játékokat

3. a 32 elég mert a 64 egyenlőre nekem sok.

4. köszi:) elég 500W?

5. nekem kell dvd meghajtó.és köszi:)

6. típust nem tudok, annyit tudok hogy gigabyte ddr5 1gb .jó lehet ezek alapján?

7. És ha ledes a háttérvilágítás az jó?

2011. júl. 19. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Akkor úgy kérdem, hogy milyen processzort vennél bele?

2. Magyarul akkor bármelyik jó lesz, amibe belemegy a processzor, oké.

3. Nálam 18 giga foglalt a rendszerpartíción, szóval hacsak nem installálsz fel valami nagy dolgot, magának a rendszernek elég a 32.

4. Mihez elég 500 Watt? Eddig semmit nem tudok még a konfigról, se processzor, se videokártya, se semmi.

5. Oké, egy ötösért már kapsz.

6. Ennyi infó alapján akármilyen lehet. Akármilyen. Játékra akár teljesen alkalmatlan is.

7. A led háttérvilágítású monitorok jóval kevesebbet fogyasztanak, és egyenletesebb a fényerejük, szóval igen, ez egy jó dolog.

2011. júl. 19. 16:25
 5/8 anonim ***** válasza:

1 amd vagy intel? Az Asrock lapok altalaban jók és olcsók, de nem mindegy melyiket választod (nálam intelhez p67 pro3 se-van, teljesen elégedett vagyok vele, de ebbe csak 1155-ös tokozású proci jó!)

2 szerintem 25-30ezerért kielégítő tudású, jó lapot lehet venni

3 szerintem jobb a 64es, hiába van rajta a win, ha nem fér rá a kedvenc game.....

4 az első válaszoló korrekt választ adott!!! 500W ezekből a máskákból mindenre elég!

5 szintén, 5ezer körül, pl sony

6 ez az infó nagyon kevés, ez alapján lehet HD6970is, vagy valami régi 4xxx

monitor szerintem egy jó hd felbontású lcd simán elég mindenre, nekem nem tetszik a ledesek szine, de ez szubjekriv!

2011. júl. 19. 16:34
 6/8 A kérdező kommentje:

1. Akkor úgy kérdem, hogy milyen processzort vennél bele?

2. Magyarul akkor bármelyik jó lesz, amibe belemegy a processzor, oké.

3. Nálam 18 giga foglalt a rendszerpartíción, szóval hacsak nem installálsz fel valami nagy dolgot, magának a rendszernek elég a 32.

4. Mihez elég 500 Watt? Eddig semmit nem tudok még a konfigról, se processzor, se videokártya, se semmi.

5. Oké, egy ötösért már kapsz.

6. Ennyi infó alapján akármilyen lehet. Akármilyen. Játékra akár teljesen alkalmatlan is.

7. A led háttérvilágítású monitorok jóval kevesebbet fogyasztanak, és egyenletesebb a fényerejük, szóval igen, ez egy jó dolog.

1. Valami 4 vagy 6 magosat intelből core 2 quad ,core 2 extreme ,i5,i7, vagy azt hiszem a xeon is 4 magos.amd: phenon ||x4,athon||x4, vagy amd hatmagos:phenon ||x6

2.oké

3.akkor elég lesz 32.

4.procikat már mondtam, videókártya, hát akkor keresek egy 1gbos giggabyteot::)

5. ok

6. nem tudom:S

7 köszi:)

2011. júl. 19. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:

A sajátom:

QuadCore Intel Core i5-2500K, 3300 MHz (33 x 100)

ASRock P67 Pro3 SE (2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 2xKIT Kingston 2 GB DDR3-1600

NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB)csere előtt, valószínű, Sapphire HD 6850 lesz helyette

Maxdata Belinea 10 19 15 [19" LCD] Gondolkodom a cserén, talán valami 21-22-colos samsung, mindenesetre hd és lcd :)

jah, a tápom 600as csifi, de ez nagyon nagy lett, dvd lg, hdd pedig WD 500 black+ 2TB blu

Ha a procin olcsosítanál, szerintem jobban megéri a Phenom II X4 965BE, esetleg 955BE, én nem vennék 6magos procit, ha veszel egy 965BE-t egy am3+os alaplappal, nem lesz gondod egy darabig, sőt, később vehetsz bele Bulldoser procit...

2011. júl. 19. 16:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. júl. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!