Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyibe kerül egy jobb laptop?

Mennyibe kerül egy jobb laptop?

Figyelt kérdés
Olyan laptop kéne ami megbízható, de van olyan erős h elvigye a cod6-ot(kb közepes grafikán). Milyet ajánlanátok és kb mennyibe lenne? (nem a lehető legdrágább kéne;) )
2011. júl. 18. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha egy körülbelüli árat mondanál amit rászánnál lehet , hogy olyat is kilehet belőle hozni ami a cod6-7-et maxon is vinné :) Laptopoknál elég nagy az eltérés.
2011. júl. 18. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egy éves 140k-ért vett gépem a saját kijelzőjének natív felbontásán max. grafikával viszi a CoD7-et (meg az összes új játékot). Legyen benne dedikált VGA, ATI HD 5XXX, de inkább 6XXX, vagy nVidia GeForce GT330M -től felfelé (legalább 1GB VRAM mindkét esetben). Bár én a 240M-mel is meg vagyok elégedve. Hasonló árfekvésben találsz jó gépeket (olyan 130-170k között).
2011. júl. 18. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
f.szom kivan a sok p.ccsel aki játszani akar coddal meg GTAIV el laptopon.................................................................................................................................(1millió pont)
2011. júl. 18. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:

1. hozzászóló: kb 100 max 120, de nem kell h fullon vigye.

2. hozzászóló: milyen laptopot vettél? gondolom azóta lejjebb ment az ára...

3. hozzászóló: hát ezt most nem értem. Kajak nem vágom mit akarsz. Milyen alapon osztasz itt?? ki a faszom vagy te? Azért mert te nem engedheted meg magadnak h vegyél egy olyan laptopot amin lehet gamelni már fikázni kell a másikat?

2011. júl. 18. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok

Amilo Pi 3560 (3GB DDR2, Intel Pentium Dual-Core T4300, 320GB SATA2 HDD, DVD-RAM SATA, nVidia GeForce 240M 1GB GDDR3, D-SUB, HDMI, eSATA, 3×USB 2.0, sd/mmc kártyaolvasó, ExpressCard, 4800 mAh-s 6 cellás akku, spdif 5.1-es hangkari, 1.3 mpx webkamera, 1366×768 LED megvilágítású LCD, 15.6")

De már kifutott cucc.

2011. júl. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!