Kékhalál általába mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már többször is megjelent a "kékhalál" nevezetű ablak, de szerencsére újraindítással úgymond orvosolni bírtam a problémát! Esetleg számítsak rá, hogy hamarosan eldurran a videokártya ???2011. júl. 15. 17:59
1/8 A kérdező kommentje:
Állandóan frissítem, ahogy tudom!
2011. júl. 15. 18:00
2/8 anonim válasza:
Rossz driver a géphez (pl. rossz videokártya driver).
Hibás RAM, videokártya (egy memtest-el ellenőrizd a memóriakártyát)
Egyes esetekben akár a túlmelegedés is okozhatja.
Valami vírus vagy rendszerhiba (telepítsd újra, talán megoldja)
De rengeteg oka lehet.
3/8 A kérdező kommentje:
most raktam ujra igen két napja, de am köszi a választ, csak azt nem értettem, hogy a memoriakártyát mivel kell ellenőrizni !?
2011. júl. 15. 18:09
5/8 anonim válasza:
Valamilyen memtest programmal, de az is jó, ha több memóriád van különböző slot-okban, először az egyiket kiveszed, teszteled, aztán a másikat kiveszed, megint teszteled, és ha valamelyik külön nem ad kékhalált, akkor a másik memóriád elromlott.
6/8 anonim válasza:
van egy olyan program hogy BlueScreenView, ez ki fogja írni neked hogy mi okozza... :) nézd csak meg vele szépen
7/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb megállapítani, hogy mi okozza a kékhalált, ha letiltjuk az újraindítást. Így kapunk egy kékhalálos monitort, ami nem fog eltűnni, hanem elolvashatjuk róla a hiba okát, és már mindjárt közelebb jutottunk a megoldáshoz.
8/8 A kérdező kommentje:
igen, egy ideig képernyőn volt! A válaszokat köszönöm mindenkitől! :DD - És a programmal majd megnézem akkor! :D
2011. júl. 16. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!