Ilyen Hosszu távú gamer gépet össze lehet rakni?
grafikus szervereket nem játszásra használják, hanem modellezésekre a hadi illetve filmes iparban.
sőt, nem hinném, hogy egy mezei windows rendelkezne ilyen speciális driverekkel, amivel tudná működtetni azt a hardwert...
"mennyi ideig menne el rajta minden játék fullon vsnyc-el 1920x1200-ba"
gondolom addig ameddig ki nem lépsz belőle :D
Egymillió forint biztos lenne. Kétprocesszoros alaplap minimum 100 000 forint. Legerősebb Ati kártya olyan 160 000 körül van azt hiszem. Processzor is 100 000 felett... Ha már sebesség akkor SSD, ami ugyancsak drága. Ilyesmihez brutális táp is kell, meg nagy ház... Huhh...
Windows 7 Ultimate ha jól tudom tud kezelni két processzort, de nem tudom, hogy a játékok mit szólnak az ilyesmihez. A régiek a többmagos rendszereket se feltétlenül szeretik.
Hogy meddig tartana? Valószínűleg nem érné meg...
1010W Everest FSP táp:))
Szerintem fölösleges..Én most fogok gépet venni Munkára meg játékra 400ért...
Szerintem ilyesmit vegyél:
Intel Core i7-2600K
CM Hyper 212+
Valamilyen olcsóbb Z68as alaplap
Sapphire HD6970 2Gb esetleg ha sok pénzed van 6990.
Kingston 8Gb 1600Mhz DDR3
Vmi FHD monitor
500Wos FSP táp..
Valami ilyesmit vegyél..de mond hogy pontosan mennyit akarsz költeni..mert így csak találgathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!