Vízhütést megéri venni a gépbe?
mi lenne a vízhűtés, miből és mire menne, mekkora radi, milyen értékeken futsz most?
vízhűtés a thermaltake bigwater is ami egy ipari hulladék, meg lehet 30k- fölött is blokkot venni csak procira és irdatlan passzív radiátorokat betenni a körbe ami venti nélkül is hozná ezt vagy jobbat.ha tudod hogy mi van a gépedben, milyen hőmérsékleteken, milyen hűtővel, terhelve, terheletlenül, akkor nézz egy pár blokkot radit, stb, és úgy lehet segíteni. addig semmit kb...
ha komplett vízhűtést veszel ahoz van minden.
szivattyú, hűtőfolyadék, tartály, radiátor, radiátor hűtő, processzor hűtő, vezetékek. Ezek vannak hozzá. A processzorra simán rá kell rakni a hűtőjét mint ha bármilyen más hűtőt tennél rá. Erre a cuccra ami a processzoron lesz abba kell vezetni a csöveket. Aztán a radiátort a gépházon kívülre tenni. 10.000 Ft-ért már van olyan ház amire lehet tenni. A tartály az általában 2 darab HDD helyet foglal. A szivattyú az vagy a gép aljában van vagy egy HDD helyen. Remélem hogy nem maradt ki semmi
szerintem ebbe a házba nem megy bele a radiátor ami leadja a hőt. Nekem ilyen gépházam van és ennek kívűl a tetejére van felszerelve a radiátor: [link]
Intel Core I7 procira is rá lehet tenni, csak olyat keress aminek 1366 foglalatú a procihűtője. ( ugye 1366 fogalaltú I7 procid van?) Én félévente cserélem a folyadékot benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!