Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vízhütést megéri venni a gépbe?

Vízhütést megéri venni a gépbe?

Figyelt kérdés
Üdv lehet vennék a gépbe egy vizhütést,de a gépházba alapból be volt szerelve 5 ventilátor, a vizhütés sokat dobna a hütésen?
2011. júl. 12. 13:40
1 2 3
 1/30 bix ***** válasza:

mi lenne a vízhűtés, miből és mire menne, mekkora radi, milyen értékeken futsz most?

vízhűtés a thermaltake bigwater is ami egy ipari hulladék, meg lehet 30k- fölött is blokkot venni csak procira és irdatlan passzív radiátorokat betenni a körbe ami venti nélkül is hozná ezt vagy jobbat.ha tudod hogy mi van a gépedben, milyen hőmérsékleteken, milyen hűtővel, terhelve, terheletlenül, akkor nézz egy pár blokkot radit, stb, és úgy lehet segíteni. addig semmit kb...

2011. júl. 12. 13:46
 2/30 anonim ***** válasza:
akkor vegyél ha csendesebb gépet akarsz mint a mostani. Nekem is vízhűtésem van a processzornak és semmi hangja sincs a gépemnek.
2011. júl. 12. 16:08
 3/30 A kérdező kommentje:
de a processzorba hogy tudnám belekötni ncisn rajta ilyen yluk vagy mi kell hozzá?lehet elviszem vmi szakemberhez akkor
2011. júl. 12. 18:18
 4/30 anonim ***** válasza:

ha komplett vízhűtést veszel ahoz van minden.

szivattyú, hűtőfolyadék, tartály, radiátor, radiátor hűtő, processzor hűtő, vezetékek. Ezek vannak hozzá. A processzorra simán rá kell rakni a hűtőjét mint ha bármilyen más hűtőt tennél rá. Erre a cuccra ami a processzoron lesz abba kell vezetni a csöveket. Aztán a radiátort a gépházon kívülre tenni. 10.000 Ft-ért már van olyan ház amire lehet tenni. A tartály az általában 2 darab HDD helyet foglal. A szivattyú az vagy a gép aljában van vagy egy HDD helyen. Remélem hogy nem maradt ki semmi

2011. júl. 12. 18:36
 5/30 A kérdező kommentje:
ebbe a házba elférne?? [link] mert minden lesz benne intel core 7 proci 2 db hdd meg 1 ssd rem attol még elfér
2011. júl. 12. 18:43
 6/30 A kérdező kommentje:
az intel core i7-es procira is rá lehet csatolni?
2011. júl. 12. 18:43
 7/30 A kérdező kommentje:
és a tartályban a hütöfolyadékot mennyi idöközönként kell cserélni?
2011. júl. 12. 18:49
 8/30 anonim ***** válasza:

szerintem ebbe a házba nem megy bele a radiátor ami leadja a hőt. Nekem ilyen gépházam van és ennek kívűl a tetejére van felszerelve a radiátor: [link]

Intel Core I7 procira is rá lehet tenni, csak olyat keress aminek 1366 foglalatú a procihűtője. ( ugye 1366 fogalaltú I7 procid van?) Én félévente cserélem a folyadékot benne

2011. júl. 12. 18:59
 9/30 anonim ***** válasza:
bár lehet hogy belemegy a vízhűtés mert most látom hogy vízhűtés előkészítés. De nem látom hogy hova lehetne a radiátort tenni
2011. júl. 12. 19:00
 10/30 A kérdező kommentje:
hát nekem i7 2600k-van nemtom h milyen foglalatja van.talán:LGA1155
2011. júl. 12. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!