Mi a fontosabb a RAM-ban?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék választani RAM-ot, de nem tudom melyiket válasszam.
Az egyik 2133mhz-es, a késleltetése: 9-9-9-27, a másik 1600mhz-s, a késleltetése: 8-8-8-24.
2011. júl. 9. 23:05
2/18 A kérdező kommentje:
Jó köszi a választ:). De egy kicsit bővebben kifejtenéd, hogy mért azt választanád?
2011. júl. 9. 23:12
3/18 Panda Péter válasza:
az olcsóbbat vedd. átlagfelhasználói szemmel nézve TÖK MINDEGY az órajel. csak minnél több legyen.
4/18 anonim válasza:
persze:)
felesleges a gyorsabbra több pénz kiadni, mert úgy sem fogod érezni majd a különbséget, esetleg csak akkor ha szintetikus teszteket csinálnál, de játék közben tuti nem
6/18 A kérdező kommentje:
2011. júl. 9. 23:33
7/18 Panda Péter válasza:
[OFF] mindekire rászakadt az OTP mostanában csak én vagyok rohadt csóró? [\OFF]
8/18 anonim válasza:
azigen, akkor vedd meg a drágábbikat:)
Panda Péter akkor már ketten vagyunk
9/18 anonim válasza:
00:31
Nyugi, én is itt vagyok még csórónak :D
Azt megkérdezhetem, hogy te időgépet akarsz építeni, vagy mire kell a 950W?
Volt itt egy másik, hasonlóan anyagi gondokkal küszködő kérdező, hasonló konfiggal, 850W-os táppal, és már neki is 100 ember mondta, hogy még a 700W is bőven sok
10/18 anonim válasza:
Van annak aki el nem issza.......:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!