Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelenthet ez a hibaüzi...

Mit jelenthet ez a hibaüzi bootoláskor:?

Figyelt kérdés

SMART Failure predicted on Hard Disk 2: WDC...(a meghajtó azonosítója)

Warning: Immadiately back-up your data and replace your hard disk drive.A failure may be imminent.

Röviden: vettem egy laptopot használtan, amin a win7 volt telepítve, de a bootolás elején ezt az üzit dobta és csak az F1 megnyomásával volt hajlandó bebootolni.Gondoltam biztos sérült a bootszektor vagy maga a telepítés, ezért leformáztam a vinyót(csak a gyorsformázás volt sikeres, a normálnál megállt 62%-on és nem fejezte be a formattálást) és felraktam az xp-t, de a fenti hibaüzenet továbbra is fenáll.Mi lehet a probléma oka?

Köszönöm a segítségetek előre is.

2011. júl. 9. 21:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Keress rá a guglin.

Van róla infó bőven, rögtön az első találat is már egész jó, ha pedig értesz valami idegen nyelven akkor meg még több infó lesz.

De be is linkelem az 1-t:

[link]

2011. júl. 9. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:

akk elértettem azt hittem hogy 50 ér számolta bele a gépbe a laposod

:)

2011. júl. 9. 23:52
 13/15 A kérdező kommentje:

:)

Egyébként ezeket a SMART hibákat lehetne törölni is vhogy?

Vagy a hibás szektorok nem javíthatók?

2011. júl. 10. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
azok már nem javíthatóak. főleg, ha a hdd regenerator is megáll. A smart törlése halandó felhasználónak lehetetlen feladat.
2011. júl. 10. 12:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Heló.

Dobós a vinyó. Még ha csak 1-2 hibás szektor van akkor ok, átnyomsz rajta egy hdd reget (nem a windowsost, hanem a bootable-t), és megszűnnek a néha elő forduló fagyások. Viszont, ha már dugig van a gép hibával, akkor mindenképp cserélni kell, addig meg sűrű save és sok ima :D.

Szerintem vegyél egy újat, 50-ért nem volt sok a gép, ennyi még belefér. De azért 98-al csinálnék egy felülettérképet (XP-vel formázd előtte fat32-re, mert valószínű a 98 format kiakad majd)

98-ban meg scandisk /all - és majd engedd a felületvizsgálatot. ;)

2012. jan. 21. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!