Mit jelenthet ez a hibaüzi bootoláskor:?
SMART Failure predicted on Hard Disk 2: WDC...(a meghajtó azonosítója)
Warning: Immadiately back-up your data and replace your hard disk drive.A failure may be imminent.
Röviden: vettem egy laptopot használtan, amin a win7 volt telepítve, de a bootolás elején ezt az üzit dobta és csak az F1 megnyomásával volt hajlandó bebootolni.Gondoltam biztos sérült a bootszektor vagy maga a telepítés, ezért leformáztam a vinyót(csak a gyorsformázás volt sikeres, a normálnál megállt 62%-on és nem fejezte be a formattálást) és felraktam az xp-t, de a fenti hibaüzenet továbbra is fenáll.Mi lehet a probléma oka?
Köszönöm a segítségetek előre is.
elolvasva "csak a gyorsformázás volt sikeres, a normálnál megállt 62%-on és nem fejezte be a formattálást", ez azt jelenti:
tele van rossz szektorral a merevlemez, ezért riasztott a S.M.A.R.T.. Mindenképpen cserélj merevlemezt, mert az a vinyó már csak a kukába lesz jó.
köszi a gyors válaszokat
a srác akitől vettem, mondta, hogy nem tuggya mér írja ki, ő mindig nyomott egy F1-et azt csókolom...őt nem zavarta...jópofa
Dehogynem szólt.Kipróbáltuk, bekapcsolta, induláskor ugye ott volt az üzenet, azt gyorsan elnyomta az F1-el, mondván mindig így indul de no para mert amúgy semmi baja nincs...
Hát végül is működik meg minden, de akkor ezek szerint bármikor kipurcanhat. Be lett számítva 50k értékben.
FUJITSU SIEMENS Amilo Pro V3505 típus.
Valószínű kifacsarok még belőle egy 10-est egy új vinyóra, mert egy haldokló HD nem valami biztató
Balga voltam, tudom, dehát tényleg műxött a gép...aghrrr...legyen mindenki nagyon óvatós és figyelmes amikor használt pc-t vesz
Kíváncsivá tettél
milyen gép ez pontosan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!