Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit jelenthet ez a hibaüzi...

Mit jelenthet ez a hibaüzi bootoláskor:?

Figyelt kérdés

SMART Failure predicted on Hard Disk 2: WDC...(a meghajtó azonosítója)

Warning: Immadiately back-up your data and replace your hard disk drive.A failure may be imminent.

Röviden: vettem egy laptopot használtan, amin a win7 volt telepítve, de a bootolás elején ezt az üzit dobta és csak az F1 megnyomásával volt hajlandó bebootolni.Gondoltam biztos sérült a bootszektor vagy maga a telepítés, ezért leformáztam a vinyót(csak a gyorsformázás volt sikeres, a normálnál megállt 62%-on és nem fejezte be a formattálást) és felraktam az xp-t, de a fenti hibaüzenet továbbra is fenáll.Mi lehet a probléma oka?

Köszönöm a segítségetek előre is.

2011. júl. 9. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
vidd vissza, gondolom van rajta garancia
2011. júl. 9. 21:53
 2/15 anonim ***** válasza:
lehet SATA drivert hiányol, de olyankor kék halálozni szokott.
2011. júl. 9. 21:55
 3/15 anonim ***** válasza:
a vinyó öntesztje hibát jelzet. mivel ez sokszor fordult elő, betelt a S.M.A.R.T. hibatároló, és ezért írja ki. Mezei userként nem törlöd ki a S.M.A.R.T. hibákat, még ha fals hiba is lenne. megoldás: merevlemez csere. sokat nem érdemes vele szórakozni, mert valószínűleg néhány pofont már kapott a vinyó, így adatvesztéssel is számolni kell.
2011. júl. 9. 22:04
 4/15 anonim ***** válasza:

elolvasva "csak a gyorsformázás volt sikeres, a normálnál megállt 62%-on és nem fejezte be a formattálást", ez azt jelenti:

tele van rossz szektorral a merevlemez, ezért riasztott a S.M.A.R.T.. Mindenképpen cserélj merevlemezt, mert az a vinyó már csak a kukába lesz jó.

2011. júl. 9. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
HDD = [link]
2011. júl. 9. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Vagy kimozdult :)
2011. júl. 9. 22:10
 7/15 A kérdező kommentje:

köszi a gyors válaszokat

a srác akitől vettem, mondta, hogy nem tuggya mér írja ki, ő mindig nyomott egy F1-et azt csókolom...őt nem zavarta...jópofa

2011. júl. 9. 22:43
 8/15 anonim ***** válasza:
És nem szólt rola ? mennyiért vetted?
2011. júl. 9. 22:48
 9/15 A kérdező kommentje:

Dehogynem szólt.Kipróbáltuk, bekapcsolta, induláskor ugye ott volt az üzenet, azt gyorsan elnyomta az F1-el, mondván mindig így indul de no para mert amúgy semmi baja nincs...

Hát végül is működik meg minden, de akkor ezek szerint bármikor kipurcanhat. Be lett számítva 50k értékben.

FUJITSU SIEMENS Amilo Pro V3505 típus.

Valószínű kifacsarok még belőle egy 10-est egy új vinyóra, mert egy haldokló HD nem valami biztató

Balga voltam, tudom, dehát tényleg műxött a gép...aghrrr...legyen mindenki nagyon óvatós és figyelmes amikor használt pc-t vesz

2011. júl. 9. 23:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Kíváncsivá tettél

milyen gép ez pontosan ?

2011. júl. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!