Miért van ez bootoláskor?
Figyelt kérdés
Botooláskor üdvözlő képernyő előtt kb. 5 perce az egész lefagy és csak szürkés kép látható. Eleve nem indul el a bootolás,ha nem teszem be a CD-t mert kéri és csak aztán jó ez miért van? Meg amikor belép USB-s egerem van és hátul ki-be kell húzni egyszer és csak aztán érzékeli fel! VALAKI HELP! Már nagyon unom ezt.2011. okt. 16. 18:44
1/4 Argloss válasza:
Gondolom 10 éve volt újratelepítve és elvből nem használsz vírusirtót meg tűzfalat sem.
Valószínűleg sok programot raktál fel, nagyon sok próbál egyszerre elindulni, esetleg megsérülhettek fájlok ami miatt a rendszered már elég instabil lett, lehetnek gondok ez alapján sok dologgal.
Én újratelepíteném aztán ha még mindig problémás, akkor gyanakodni kezdenék a hardverekre...
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen azt lehagytam,hogy ma telepítettem újra és pontosan azért mert ezeket a dolgokat csinálta. Most úgy tűnik jobb,de még mindig szürke a kép. Vírusirtó progit használok és használtam is avastot!
2011. okt. 16. 21:02
3/4 Argloss válasza:
A merevlemezed milyen állapotban van? Nekem nemrég elromlott két gépben is. Először csak az tűnt fel, hogy nagyon lassan kapcsolt be, aztán már nem is igazán ismerte fel, végül pedig kiadta a lelkét...
4/4 A kérdező kommentje:
Igen! Nekem is az volt telepítésnél,hogy nem csatlakozik hozzá merevlemez pedig rendesen be volt dugva és elég hangos is! Azt is észrevettem,hogy elég lassú.. akkor elképzelhető,hogy megadja magát?
2011. okt. 17. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!