Miért ilyen drága? (érdésed tul rövid magyarázatod tul hosszu)
Figyelt kérdés
Hali.van ez a apple mac pro asztali számítógép nem tudom hogy mi kerül benne 1 millába,de sokkal jobb gépeket lehet kapni 200ezerért.....2011. júl. 9. 21:22
11/26 A kérdező kommentje:
nekem most van egy régi gépem 8 éves,nagyon ósdi de még semmit se kellet rajta cserélni csak néha az op.rendszer halt be,az apple is ilyesmi lenne?amugy szerintetek a macbook pro-t érdemesebb megvenni vagy a mac pro-t?
2011. júl. 9. 21:41
12/26 A kérdező kommentje:
[link] én ezt szeretném megvenni,elég jó cuccok vannak benne + egy intel 120gb-s SSD meghajtót+ egy hütést , szerintetek érdemes megvenni?
2011. júl. 9. 21:45
13/26 anonim válasza:
Ennél jobbat olcsóbban is ki lehet hozni.
14/26 A kérdező kommentje:
de én kész gépet tudok csak venn imert ha külön veszem meg az alkatrészeket tuti nemtom összreakni,nem értek zz összerakáshoz
2011. júl. 9. 21:58
15/26 anonim válasza:
Ipon.hu 1875 ft-ért összeszereli, és minimum 20%-ot spórolsz rajta, ha külön veszed meg.
Ráadásul neten (akár itt gyiken is) segítenek az emberek, prohardver.hu fórumát ajánlom a leginkább.
Amúgy a Mac OS sokkal stabilabb, mint a Win.
Nekem is 8 éves gépem volt (amíg idén meg nem halt), és soha sem fagyott le az XP, meg nem volt semmi baja, de egy Mac-hez képest iszonyat instabilnak számított volna.
Amúgy otthoni használatra felesleges bármilyen Mac, de munkába (videóvágás, képszerkesztés, stb) egy Mac jóval jobb.
16/26 anonim válasza:
tudsz rajta codozni, van rá program ami megoldja. és működik is.
17/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2011. júl. 10. 08:19
18/26 anonim válasza:
Ha az ipon hun rendeled profi szakemberek összerakják !!!
19/26 A kérdező kommentje:
köszi power,még 1 kérdés hogy melyik alaplap a jobb?p8p67 vagy z68(asus mind2)
2011. júl. 10. 11:08
20/26 A kérdező kommentje:
és miért?
2011. júl. 10. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!