Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Debrecenben ajánlana valaki...

Debrecenben ajánlana valaki jó fodrászt aki ért az extrém rövid haj vágásához és nem is drága?

Figyelt kérdés
debrecen akármelyik területén
2009. jún. 22. 15:04
 1/6 anonim válasza:

Nekem is extrémrövid hajam van és magamnak csinálom...

Minden nap borotválom

2009. jún. 22. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:

:)

ez jó,de én nem borotválom:)

2009. jún. 22. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Huh akkor ajánlok neked egy lányt, nagyon de nagyon ügyes!!! A piac utca 38 szám alatt van, a HEDGE fodrászatban. Az extrém hajak a specialitásuk de divatos, visszafogott frizukat is csinálnak nagyon ügyesen! A lány neve Zsuga Gabriella, őhozzá járok én is, évente 1szer. Be kell jelentkezni hozzá telefonon, a számát ide nem írom ki de ha szeretnéd, priviben elküldöm! Egy vékony szőke hajú csajszi, baromi aranyos, és még annál is ügyesebb :)
2009. jún. 22. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:

és ők milyen árban dolgoznak?

ez az üzlet em egy ilyen kis zugban van?be kell menni egy kis udvarba ahol van egy állatkereskedés is?

írj nyugodtan priviben:)és köszi

2009. jún. 22. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! :D Én is azt a szalont akartam neked ajánlani, ott az állatkereskedéssel szemben, a Pince udvarában... :D Viszont az árakkal nem vagyok tisztában...
2009. jún. 22. 18:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen az, az állatkereskedéssel szemben :)

Nekem a hosszú hátközépig érő hajamat 5ezerért vágják! Nem mondom hogy olcsó, de hosszú idő óta ez a csaj az első aki nem baxa el a hajam hanem azt csinálja és úgy, ahogy én elképzelem, és nagyon kedves is! :) küldök privit!!

2009. jún. 22. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!