Miért ilyen drága? (érdésed tul rövid magyarázatod tul hosszu)
Figyelt kérdés
Hali.van ez a apple mac pro asztali számítógép nem tudom hogy mi kerül benne 1 millába,de sokkal jobb gépeket lehet kapni 200ezerért.....2011. júl. 9. 21:22
2/26 anonim válasza:
Válogatott alkatrészekből van össze áltatva
3/26 anonim válasza:
Nem tetszik, nem veszed. Csomó grafikus program van, amelyek a "sokkal jobb" gépeden összesz*rják magukat.
4/26 A kérdező kommentje:
még a macbook pro-ba is jobb cuccokat vannak és harmad annyiba kerül :S amugy nem mondtam hogy megakarom venni de ki venne manapság 1 milláért gépet?:D
2011. júl. 9. 21:27
5/26 anonim válasza:
azok a sokkal jobb gépek a közelébe se érnek egy mac minőségéhez, és megbízhatóságához.
6/26 A kérdező kommentje:
de pl.egy játékot se ugy vinne mint egy csúcskategóriás cuccokal felszerelt gép i7-es proci nvidia gtx 560 2gb)
2011. júl. 9. 21:30
7/26 A kérdező kommentje:
mert ahogy néztem ezekben az apple-kben gyengébb cumók vannak,de az viszont elég jó hogy 32gb ram-ig nyomható fel
2011. júl. 9. 21:31
8/26 A kérdező kommentje:
nem értek nagyon a MAC OS oprendszerhez,de azt szeretném tudni h van pl egy játék mondjuk a a call of duty black ops és azt ugy tudom hogy alapbol win-re van konfigurálva,és ahhoz akkor kell valami mac OS cuccot feltepeiteni h menjen?
2011. júl. 9. 21:33
9/26 anonim válasza:
Munkához a Mac jobban használható, iMac-en egy 30GB-os videó beimportálása az editorba (azt hiszem After Effects) 5mp volt, a Win csak pörögre rajta egy ideig. Aki megveszi, valószínű hogy nem villogni akar vele, meg játszani rajta, hanem dolgozni.
A 32GB RAM nem tudom miért olyan jó vagy jobb, amikor a Win7 Ultimate-ben is 192GB a határ, de egyhamar egyiket sem használják ki az átlag felhasználók.
10/26 anonim válasza:
Azok a gépek nem játékra vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!