Melyik laptopot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Saját igényeimhez mérten (árban-konfigban) ezt a 2 laptopot találtam a legmegfelelőbbnek:
Szerintetek melyik a jobb?
2011. júl. 5. 23:23
2/10 A kérdező kommentje:
2011. júl. 5. 23:27
3/10 A kérdező kommentje:
Hát ja Dell-be sok jó extra van, de pl. blu-ray olvasóra nincs szükségem szal nem tom megér-e + 20e-et.
2011. júl. 5. 23:32
4/10 anonim válasza:
Namarmost en is a Dellt ajanlanam, de nem az a jobb. Eleg sokminden megegyezik a 3 gepben, de a videokartya a Dellben a leggyengebb. Ha ez nem fontos tenyezo, akkor eleg egyertelmu a valasztas:) Markak teren pedig ebbol a 3-bol en is a Dellt sorolnam elsonek, de az Acer szerintem mar regota jobb laposokat gyart mint az Asus.
5/10 anonim válasza:
hát én már láttam acer laptopot...nem kell nagy erőfeszítés eltörni...
6/10 anonim válasza:
Jo hogy nem kell hogyha muanyag, de amugy az olcso szeriak kozul melyik gyarto gepe nem az? Amugyis laptopot nem azert veszel hogy eltord, az en Acerem is tiszta muanyag, sosem akartam eltorni es lassan 4 eve rendesen mukodik.
7/10 anonim válasza:
Egyiket sem. Ezekben a márkákban nembízok egyáltalán. Asus-ról rossz tapasztalatokat hallottam. Dell-ről sok hibát mutatott a google.
8/10 lindmayer válasza:
a dellt ajánlom, ha tényleg nem számít a videokari: 3 év gari van rajta, asussal ellentétben van rajta 3.0 usb port, bluetooth is van rajta 8in1 memóriakártyaolvasó (többiben csak 4in1), az asusban nincs numerikus billentyűzet, és nincs benne windows se
én a dellt választanám ezek közül
de ebbrn több memória és nagyobb vinyó van:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket. Akkor úgy néz ki, hogy maradok a Dell-nél.
2011. júl. 6. 21:21
10/10 A kérdező kommentje:
Ha még esetleg vki olvasná ezt:
Nem DELL-t hanem HP-t vettem. Ugyanannyi pénzért sokkal jobbat kaptam.
2011. júl. 14. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!