Szerintetek melyik laptop lenne a jobb, a kettő közül?
2011. júl. 2. 21:55
1/6 anonim válasza:
Proci az Asusban jobb, videokartya a Lenovoban, ez alapjan dontsd el hogy neked melyik fontosabb. Jatekra,multimediara en inkabb a Lenovot vennem, melora pedig az Asust.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
Erről a laptopról mi a véleményed?: [link]
2011. júl. 2. 22:42
3/6 anonim válasza:
Video teljesitmeny nagyjabol mint a Lenovoban, viszont az "Asusos" procival, mindemelle tarsul egy 17-es kijelzo, hat ha jatszani akarsz, ez a nyero:) Amugy en Hp ellenes vagyok, de ebben az arkategoriaban mar szerintem ok is ugyanolyan megbizhatoak mint a tobbi.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Még egy segítséget szeretnék tőled kérni! Nem igazából ismerem ezt az oldalt, céget, amelyiken a linket küldtem! Néztem más oldalakon is a HP PavilonDV6 illetve DV7-et is. Nem nagyon találtam máshol ezeket a gépeket, vagy csak más videókarival. Pl. a notebookzone.hu-n viszont rajta van, ugyan ezekkel a hardverekkel, csak nem lehet valamiért megvenni, nincs ára és a notebook archivumon belül van.
Ez a gép is jó lenne: [link]
Csak esetleg nem tudod mit takar az ultra edition?
Köszönöm szépen a segítséget!!!
2011. júl. 2. 23:20
5/6 anonim válasza:
Sajnalom, de nem tudom mit takarhat az Ultra Edition:( Igy ranezesre ami kulonbseg feltunt hogy kisebb a kijelzo es nagyobb a merevlemez, de meglepdnek ha emiatt ilyen nevet kapna:)
6/6 anonim válasza:
Na, meg talaltam itt valami leirast ha esetleg segit valamit: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!