Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi ideig bírja a laptop?

Mennyi ideig bírja a laptop?

Figyelt kérdés
Bővebben: milyen laptopod van, mennyi ideig bírja egy feltöltéssel, milyen beállítás/energiagazdálkodás/program vagy film megy e közben, stb
2011. jún. 26. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Dell Inspiron Mini 1018. 7-8 óráig bírja egy feltöltéssel. Nekem alap beállításon van. Ha nem vagyok gépközelbe 5 percenként csökken a képernyő fényereje.
2011. jún. 26. 13:02
 2/8 tetro ***** válasza:
sony vaio. dolgozom rajta rendesen, másfél óránál soha nem bírt többet
2011. jún. 26. 13:05
 3/8 A kérdező kommentje:
csak mert nekem acer aspire 5720Z van és legjobb energiagazdálkodással bírta max 1,5-2 óráig, filmnézésnél minimum fényerőn, energiatakarékoson kb 1 óra, ez így volt 3 éve is azóta már az akksi elhasználódása is 25% körül van
2011. jún. 26. 13:10
 4/8 anonim válasza:
6 éves Siemensem van, a gyári eredeti aksijával, 3 óráig bírja ha nem nagyon ba**tatom, ha már megy a zene meg a net, meg mondjuk programozok is akkor másfél:D
2011. jún. 26. 13:13
 5/8 lindmayer ***** válasza:
acer e28 alapbeállítással 3-4 órát bírja, de otthon nem szoktam az aksit használni, és 2 hónapja van meg
2011. jún. 26. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Van egy samsung akármi... az 7-8 óráig kibírja (csak netbook és speciálisan erre képezték ki), a legjobb gépem:

Acer Aspire 5940G, max 2 óra (energiatakarékosan), ha akármit csinálok (zenét hallgatok, vagy netezek) akkor egy óra és ritkán másfél (inkább netnél).

2011. jún. 26. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
3 éves MSI VR 610EX, másfél óra, de mivel csak utazáskor filmezéshez használom aksiról és olyankor maxra veszem a fényerőt, a windows által beállított fényerővel tovább bírná gondolom.
2011. aug. 3. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:

compaq cq61, filmnézés ablakban, fekete háttérképpel, minimális fényerőn 2 óra, programozás és ebook olvasás 2,8 óra (vadiúj állapotában 3,5 óra volt), aktív torrentezés wifin 1,5 óra.

egy éves aksival

2011. aug. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!