Melyik a leghosszabb üzemidővel rendelkező laptop ma (elérhető áron /100e ft körül/), és mennyi az az üzemidő?
Az netbook, ez meg notebook, más a kettő.
Lehet, hogy ismersz ilyeneket, de nem 100 ezer forintért.
Lol...kérdez aztán okoskodik.
Notebookot kérdeztél, Netbook más kategória.
Samsung/Sony pedig árban más kategória.
Ez most olyan hogy ne várj BMW-t ha csak trabantra telik, szóval 100k-ért ahogy mondták előttem 2-3 óra üzemidő várható.
koszonom az epito jellegu hozzaszolasokat, kitorolhetem vele. egyebkent laptopot irtam a kerdesben, de legyszives magyarazd mar el nekem, te ketlabon jaro ertelmezo keziszotar...
nemtudtam, hogy ide olyanok is veszik a faradtsagot a hozzaszolasra, akik nemertenek hozza egyaltalan. kicsit nezzetek korbe a piacon, mar 2011-et irunk, nem ritka a 4-5-6 oras uzemido.
Akkor meg mi a f@szt sír a szád itt?
Menjél azt vegyél egy 6 órásat, máris mindenki boldog...
Nem értem a problémád, elmondtuk mennyi az üzemidő ennyiért, 100k, integrált kari, 3 óra üzemidő, konfigban ugyanaz van kb bármelyikben hasonló áron, bocsáss meg de valószínűleg senki nem próbált végig 200 gépet hogy melyik bírja 5 perccel tovább vagy kevesebb ideig.
De akkor részemről jelentem a kérdést adminnak a kérdező tárgársága miatt.
persze hogy nemerted mert h_lye vagy.
1. rosszul mondtad, hogy mennyi az uzemido mennyiert, olyan mintha 1997-ben elnel barom.
2. attol meg hogy nem probaltal vegig 200 gepet hozzaszolhatnal, de mivel annyira i_diota vagy, hogy 100k-ert 3oras uzemidot mondasz, aztmondom menjel vissza a suliba tanulni. egyebkent sem 5 perc kulonbsegrol beszeltem, hanem 3 orarol minimum te majom.
jelentsed. ki a faaa-szomat erdekel. elb_sztatok ezt az egeszet mert sügérek vagyok a temahoz. idegesit a hozzanem ertesetek. ez van amikor a hulyeseg kitartassal parosul -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!