Gép leáll kékhalállal mi lehet a baj?
Sziasztok.
Van egy gép.
Volt benne egy videókártya HD 5570 és lelett cserélve egy HD 5770-re. Most tettem bele használtam 10 percet feltettem a drivert...
Aztán újraindítottam és a windows felállása után kb 20 mp-vel leállt. És most ezt csinálja. Köze lehet a videókártya cseréje vagy az játszhat hogy a procin pasztát cseréltem de hát akkor még jobbnak kéne lennie.
Lehetséges, hogy rossz driver-t tettél fel.
Esetleg maga a videokártya a hibás (hardveresen), nagy valószínűséggel az új videokártyához van köze.
Aha.
Amúgy az a baj a kékhalállal is hogy kb csak 5 mp-ig írja ki és nincs időm elolvasni.
Amúgy indításnál megnéztem a proci hőmérsékletét és 58 fok volt.
Lehet az érzékelő rossz vagy valamit a pasztázásnál nagyon elcsesztem?
Most így csökkentett módban nem áll le de kb nem enged semit csinálni.
A drivert se tudom lekapni :D
NA várjunk
A gép indításakor kiírja hogy: Warning! Now system is in safe mode! Please re-setting CPU or memory frequency in the CMOS setup. Ebből annyit bírok kivenni hogfy állítsam valahogy át a CPU vagy a memória fekijét.
Nem segített.
Procit kivettem vissza.
VGA-t ki és vissza.
CMOS reset is megvolt de azt még mindig kiírja.
Aztán indítottam csökkentett módban de ott amikor uninstalállni próbáltam azt írta ki hogy itt semmiféle driver. Aztán ezt eljátszotta 5-ször. Így hát megfogtam az egész mappát és letöröltem úgy ahogy van.
De még mindig ha normál módban indítom akkor is leáll kb 20-30 mp múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!