1Gb helyett 768Mb ram?
Figyelt kérdés
A gondom az, hogy az 1gb ramomból max 768-at enged használni. Ha jól tudom "Ezt a Számítógép tartja fenn a Hardware-eknek". Ez ok, de van 1-2 nehezebb játékom és szükségem lenne arra a +256mb-ra. Visszaszerezhetem? Amúgy az egészet használhattam. Szóval azt szeretném, ha az egész az enyém lenne, és csak annyit szívna el, amennyi az op.rendszer mûködéséhez kell.2011. jún. 23. 14:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem, mert lehet, hogy integrált videókártyád van, és ez csippent le magának ennyi memoriát.
Lehet állítani a VGA driverjében, mennyi memóriát használjon.
16F
2/7 anonim válasza:
Ennyi infoból mit vársz?
KONFIGURÁCIÓ, OPRENDSZER!!!!!!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Nvidia GeForce 6600 GT 128MB. Az integrált egyenlô a beépítettel? Sehol nem lelek olyat, ami a ramhasználtságra utalna. Egyébként Windows XP SP3 32bit. Konfiguráció alatt mitértesz?
2011. jún. 23. 23:07
4/7 anonim válasza:
Konfiguráció = a számítógépben található összes hardware.
5/7 A kérdező kommentje:
AMD Sempron 3200+ 1.81 GHz, 1Gb Ram, 128Mb GeForce 6600 GT. Amúgy azóta szívja a Ram-ot, amióta a Bios-t állítgattam. De csak a MHz-et húztam.
2011. jún. 24. 11:51
6/7 anonim válasza:
Akkor tessék nem piszkálni a BIOS-t!
7/7 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, a Frame Buffer 16 helyett 256-on volt!
2011. jún. 27. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!