Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik most a legjobb, legmegb...

Melyik most a legjobb, legmegbízhatóbb laptop?

Figyelt kérdés

Új laptopot szeretnék venni minimum 2 év garanciával.

Anyukámnak ez van: [link]

méreteiből adódóan nekem tökéletesen megfelelne, memóriája is elfogadható lenne a számomra(összesen 300 GB).Most egy Asus EEE pc-m van, de már nem elégíti ki a szükségleteimet, kicsi a gép is, kicsi a memóriája is és nem elég erős.

Nem játszani szeretnék rajta-bár örültem volna ha a windows flight trainer nevű játék elindul rajta-, csak elvárnám hogy 1 év használat után nem kell 5 percet várni mire elindul.Persze az én hibám is, mert sok film és zene van rajta, ezért fontos lenne hogy nagy memóriája van.Az én gépemnek 160 GB memója van, azon kívül egy 500 GB-s külső meghajtó tele van, úgyhogy jó lenne egy viszonylag nagy memória.

Azon kívül mint mondtam fontos a megbízhatóság, és örülnék ha lenne rajta bluetooth bár annyira nem fontos.

Felső határ 160.000, ennyit tudok összespórolni rá karácsonyig, esetleg szüleimtől kérek hozzá egy kis kiegészítést, bár ez fölött már azt mondanám hogy túl drága, nem éri meg.

Ötlet?

2011. jún. 18. 21:33
 1/5 anonim válasza:
A dell laptopokról mondják még sokan hogy jó. Amúgy a legjobb az apple laptop az tényleg nagyon brutál de az nagyon drága, és nemfér bele a határba. Ráadásul sokminden fizetős hozzá.
2011. jún. 18. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Dell laptopom van most, elégedett vagyok a teljesítményével, de nem a megbízhatóságával. Volt vele hardvergond és a Dell szoftverelemek nem mindig akarnak menni (Client system upgrade meg a biztonsági csomagok).

Ha tényleg minőségi gépet akarsz, akkor valamilyen ThinkPad kell. Előtte az volt, barátnőmnek most is az van és egyértelműen jobb választás.

2011. jún. 18. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:

ThinkPad azaz Lenovo?

Van konkrét amelyiket ajánlanád?

Barátnődnek milyen van tudod véletlenül?

2011. jún. 18. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem HP-m van, egészen pontosan HP pavilion dv6. A teljesítményével elégedett vagyok, nagyon jó kis gép, még a GTA 4-et is elvitte a legalacsonyabb grafikával. (szinte minden játékot elvisz).

Csak nemrég lett az a problémája, hogy felmelegszik, de annyira, hogy játék közben hibernálja magát, és indíthatom újra. Vettem laptop hűtőt, de nem nagyon használ.

Most fogom majd szervizbe vinni, lehet, hogy csak poros, próbáltam már a ventilátort megtisztítani kézzel, de ahhoz, hogy hozzáférjek, az egész alját le kell szedni, kiszedtem belőle 20 db csavart, de az alja meg sem mozdult. Szóval nem tudom még, hogy mi a baja. De amúgy jó kis gép.

2011. jún. 18. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szvsz az alábbi márkák közül igazából mindegy melyiket veszed megbízhatóság szempontjából:

Dell, Lenovo, Toshiba, Asus, Sony

Úgyis lesz itt, aki ezek közül valamelyiket lefikázza, mert nyilván valakinek egyikkel, valakinek másikkal volt jó vagy rossz tapasztalata. Dell annyiban jobb a többinél, hogy 3 év garancia van az alsó kategóriában is. Ha meg nagyobb megbízhatóságot szeretnél, ajánlani tudom a business kategóriás laptopokat. Pl. Dell Latitude, HP ProBook, EliteBook(HP-t consumer kategóriában nem ajánlom), Lenovo ThinkPad, stb.)

2011. jún. 18. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!