Vitális Mátyás kérdése:
Miért forrósodik fel a gép?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni. 5-6 napja a gépem folyamatosan 1 óra alatt felforrósodik! Megtudnátok mondani mi lehet a probléma?2011. jún. 15. 15:10
21/29 anonim válasza:
P.O.C :)
Nálad a pont !! Üdv mindenkinek
és igen sokszor van az hogy kérdez a kérdező ,,válaszolunk neki van mikor mi is kérdéssel de ahelyett hogy a kérdésünkre válaszolna inkább hajtsa a saját maga kis mondókáját és amikor már mi is megkeveredtünk szépen lepontoz mindenkit , mert ő segítséget kért és nem kapót
A te esetedbe kérdező az volt a helyzet hogy honnan jön ki a büdös szag
22/29 anonim válasza:
Erős gyanúm van arra hogy a tápegységgel kezdődött az egész és így annyira hajtva lett meg túl terhelve hogy már más alkatrészeket is hazavágott, ez akkor van ha 1-2 éve egyáltalán nem nyúltak hozzá a géphez és nem takarították ki. Vannak szellőző rések azok simán eltömődhettek a sok por miatt, és bizony a hűtőbordákba is úgy beékelődik hogy a hűtése az alig ér valamit. Lehet nem volt kérdés de célszerű tudni hogy a túlzott melegedés főleg nyáron lassítja is ám a gépet ami azt jelenti hogy szaggathat és érdemes a winchester környékére is tenni egy ventilátort vagy a ház oldalára egy keringetőt. És persze az sem mindegy hogy milyen táp van a gépbe mert ha valami kínai ócska vas akkor az olyan is hogy megy kb 1-2 évet és kuka. Hírtelen ennyi jutott eszembe remélem segítettem a dologban, de azt elmondom kedves kérdő ha így meghalt a géped akkor vidd be szervízbe mond el hogy mivolt mi lett belőle mindent mondj el neki mert annál hamarabb megtalálják a hiba okát és ha szerencséd van akkor megúszod egy tápcserével és egy takarítással ami összesen 10-12ezer ft, de ha alaplap vagy más egyéb alkatrész cserére szorul akkor jobban megkönnyíti a pénztárcád és ha időben léptél volna akkor ez mind elkerülhető lett volna, sok ilyen problémával találkoztam köztük én is megjártam már ezt, ezvan saját hibájából tanul az ember.
23/29 anonim válasza:
: ma 22:03
:P ezt már kiveséztük
24/29 A kérdező kommentje:
Hát, most láttam hogy a táp sült meg, és már rendeltem egyet, lehet hogy a probléma megoldva!
2011. jún. 21. 17:06
25/29 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert csak 350W-tos volt benne nekem meg 1GB RAM meg jó videókártyám! Szerintetek ez izélte ki?
2011. jún. 21. 17:07
26/29 P.O.C. válasza:
Apám, nem semmi ez a csávó... :D
Szoktál néha olvasni is, vagy csak írsz!?
27/29 anonim válasza:
:P szerintem csak ír vagy is nem ír gondolom olvas de nem értelmez :))
28/29 A kérdező kommentje:
Már megoldottam. JÓ!
2011. jún. 28. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!