Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért forrósodik fel a gép?

Vitális Mátyás kérdése:

Miért forrósodik fel a gép?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni. 5-6 napja a gépem folyamatosan 1 óra alatt felforrósodik! Megtudnátok mondani mi lehet a probléma?
2011. jún. 15. 15:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

P.O.C :)

Nálad a pont !! Üdv mindenkinek

és igen sokszor van az hogy kérdez a kérdező ,,válaszolunk neki van mikor mi is kérdéssel de ahelyett hogy a kérdésünkre válaszolna inkább hajtsa a saját maga kis mondókáját és amikor már mi is megkeveredtünk szépen lepontoz mindenkit , mert ő segítséget kért és nem kapót

A te esetedbe kérdező az volt a helyzet hogy honnan jön ki a büdös szag

2011. jún. 19. 16:22
 22/29 anonim ***** válasza:
Erős gyanúm van arra hogy a tápegységgel kezdődött az egész és így annyira hajtva lett meg túl terhelve hogy már más alkatrészeket is hazavágott, ez akkor van ha 1-2 éve egyáltalán nem nyúltak hozzá a géphez és nem takarították ki. Vannak szellőző rések azok simán eltömődhettek a sok por miatt, és bizony a hűtőbordákba is úgy beékelődik hogy a hűtése az alig ér valamit. Lehet nem volt kérdés de célszerű tudni hogy a túlzott melegedés főleg nyáron lassítja is ám a gépet ami azt jelenti hogy szaggathat és érdemes a winchester környékére is tenni egy ventilátort vagy a ház oldalára egy keringetőt. És persze az sem mindegy hogy milyen táp van a gépbe mert ha valami kínai ócska vas akkor az olyan is hogy megy kb 1-2 évet és kuka. Hírtelen ennyi jutott eszembe remélem segítettem a dologban, de azt elmondom kedves kérdő ha így meghalt a géped akkor vidd be szervízbe mond el hogy mivolt mi lett belőle mindent mondj el neki mert annál hamarabb megtalálják a hiba okát és ha szerencséd van akkor megúszod egy tápcserével és egy takarítással ami összesen 10-12ezer ft, de ha alaplap vagy más egyéb alkatrész cserére szorul akkor jobban megkönnyíti a pénztárcád és ha időben léptél volna akkor ez mind elkerülhető lett volna, sok ilyen problémával találkoztam köztük én is megjártam már ezt, ezvan saját hibájából tanul az ember.
2011. jún. 19. 22:03
 23/29 anonim ***** válasza:

: ma 22:03

:P ezt már kiveséztük

2011. jún. 19. 23:12
 24/29 A kérdező kommentje:
Hát, most láttam hogy a táp sült meg, és már rendeltem egyet, lehet hogy a probléma megoldva!
2011. jún. 21. 17:06
 25/29 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert csak 350W-tos volt benne nekem meg 1GB RAM meg jó videókártyám! Szerintetek ez izélte ki?
2011. jún. 21. 17:07
 26/29 P.O.C. ***** válasza:

Apám, nem semmi ez a csávó... :D

Szoktál néha olvasni is, vagy csak írsz!?

2011. jún. 21. 17:40
 27/29 anonim ***** válasza:
:P szerintem csak ír vagy is nem ír gondolom olvas de nem értelmez :))
2011. jún. 21. 18:44
 28/29 A kérdező kommentje:
Már megoldottam. JÓ!
2011. jún. 28. 20:56
 29/29 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy :))
2011. jún. 28. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!