Miért forrósodik fel a kezemben a tigrisszemkő?
Figyelt kérdés
Ha már hosszabb ideje nem volt a kezemben a tigriszemkő, akkor egy 5-10percre felforrósodik a markomban, de aztán visszahűl és felveszi a tenyerem hőmérsékletét. Tudja valaki miért van ez?
Idióta hozzászólások nem érdekelnek. Köszi!
2011. okt. 3. 21:33
1/6 anonim válasza:
Te vagy a kiválasztott!
Ne haragudj ezt nem bírtam ki annyira adta.. :)
Sajnos nem tudok segíteni!
2/6 anonim válasza:
termikus kölcsönhatás? ...a kezed meleg ugye...
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, igaz a termikus kölcsönhatás persze, de nem egészen erre értettem a ,,miért"-et. Hanem arra az ,,5-10"percre. Aztán miután visszahűlt a kezem hőmérsékletére, hiába tartogatom tovább, már nem lesz olyan meleg mint arra a kis időre.
2011. okt. 4. 13:04
4/6 anonim válasza:
Azt jelenti, a tigrisszem a Te ásványod. :) Mindenkinek megvan, mely kövek tartoznak hozzá. Ennek megállapítására több mód is van. Például az ingázás, vagy amit Te is "csináltál" úgymond, a hőteszt. Ez abból áll, kezedbe veszel náhány ásvány egy időre, és amelyik felmelegszik,az áll közel Hozzád, vagy pillanatnyilag arra van szükséged.
Ezoterikus gyógyászatban is alkalmazzák az ásványokat. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hmm...ez érdekes. Nem is gondoltam volna erre, dehát tényleg ezt tapasztaltam. Köszi a választ, persze ha valaki még tud értelmes hozzászólást írni,szívesen olvasom.
2011. okt. 4. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!